Viimeinen mahdollisuus

Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

24 x Clean Drink 330 ml Tropical Summer

€45.70
Yksittäisten tuotteiden summa:
Lkm:

Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB- 240611 Kappalehinta: 1.90 eur

Lisää vaihtoehtoja:

1 kpl
alkaen €2.54

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Energiajuomat

 • Tuotekuvaus
 • Clean Drink on toiminnallinen juoma, joka on valmistettu Pohjoismaissa raikkaasta lähdevedestä. Se on puhtaampi vaihtoehto sinulle, joka panostat aktiiviseen elämäntapaan!
  Clean Drinkilla on visio olla markkinoiden puhtain vaihtoehto. Erottuakseen muista tuotteista Clean Drink on tehnyt monia aktiivisia valintoja ja jättänyt pois huonompilaatuiset ainekset.

  • Täysin vegaaninen
  • Ei säilöntäaineita eikä väriaineita
  • Saatavilla ilman kofeiinia
  • Aminohappoja parempaan palautumiseen

  Mitä Clean Drink sisältää?

  Clean Drink -purkissa on kymmenen erilaista vitamiinia hyvinvointisi tueksi, aminohappoja palautumisesi ja lihasten korjaamiseen sekä pohjoismaista lähdevettä. Clean Drink on erityisesti suunniteltu antamaan aktiiviselle ihmiselle buustia. Clean Drink on saatavilla myös kofeiinittomana vaihtoehtona sekä vähemmällä kofeiinilla.

  Tarjotakseen mahdollisimman puhtaan toiminnallisen juoman Clean Drink on jättänyt juomasta pois sokerin, tauriinin, väriaineet ja säilöntäaineet. Jokaisessa purkissa on 180 mg piristävää kofeiinia.

  Clean Drink jokaiseen tilanteeseen

  Kiitos hyvän koostumuksensa, Clean Drinkia voi nauttia missä tahansa. Se sopii yhtä hyvin treeneihin kuin arkeenkin. Voit luottaa Clean Drinkiin, kun tarvitset hieman lisäenergiaa työpäivän aikana tai apua palautumiseen treenin jälkeen.

  Annostusohje:
  Pysy maksimissaan 2-3 purkissa päivässä. Avattu purkki suositellaan juotavaksi samana päivänä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville, imettäville tai alle 18-vuotiaille lapsille.
  Ei sisällä:
  Gluteeni, Laktoosi, Sokeri
  Koko:
  330 ml
  Käyttötarkoitus:
  Energia
  Muoto:
  Juokseva
  Ruokavalio:
  Vegan
  Kategoriat
  Korkea kofeiinipitoisuus. Ei suositella raskaana oleville, imettäville, lapsille tai muille kofeiinille herkille henkilöille. Ei suositella käytettäväksi alkoholijuomien kanssa.
 • Ainesosat
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5