Viimeinen mahdollisuus

6
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

ACTLY Push Up Bars

€13.90
€10.43

Aiempi alin hinta

€10.43
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Lkm: 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-17044

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Muut

 • Tuotekuvaus
 • ACTLY Push Up Bars on käytännöllinen ja kannettava väline, jossa on mukavat kahvat paremman otteen ja ergonomian takaamiseksi.
  ACTLY Push Up Bars on käytännöllinen treeniväline, jossa on mukavat kahvat ja miellyttävä vaahtopehmuste paremman otteen ja ergonomian takaamiseksi. Punerrusten tekeminen perinteisellä tavalla kämmenet lattiaa vasten aiheuttaa tarpeetonta rasitusta ranteisiin, mikä voi aiheuttaa ranteiden kulumista ja vaurioita.

  • Kompakti muoto, helppo kuljettaa
  • Voidaan purkaa osiin
  • Mukavat kahvat ja parempi pito
  • Tehokkaammat ja syvemmät punnerrukset
  • Ergonominen ranteille


  Hellävaraista ja tehokasta harjoittelua

  ACTLY Push Up Bars tarjoavat sinulle kevyen ja luonnollisen kulman hyvän ergonomian takaamiseksi. Säätämällä niiden välistä etäisyyttä voit tehdä syvempiä punnerruksia ja saada parempia tuloksia. Etäisyyden säätäminen mahdollistaa myös keskittymisen siirtämisen rinnan ja ojentajien välillä. Push Up Bars -tankoja voidaan käyttää missä tahansa ja ne on helppo ottaa mukaan, ne sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. ACTLY Push Up Bars on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta muovista, ja niitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona.

  Materiaali:
  PVC / vaahto.
  Väri:
  Musta
 • Ainesosat

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Trang 2022-07-21
Vahvistettu ostos
It is very light weight and for that, it is surprisingly stable and sturdy. I find it gairly easy to install, although I wish there would be an instruction included in the package. The cushion makes it easy and comfortable on the wrist and for hands. However, they are slightly slippery on the floor. If using on mat, they are okay. Overall, they are pretty good as it's super easy to carry around.
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Shop Instagram

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5