Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Post-Workout

Post-Workout on lisäravinne, joka otetaan treenin jälkeen, toisin kuin treeniä ennen otettava Pre-Workout. On tärkeää täydentää varastoja oikeanlaisilla hiilihydraateilla ja proteiineilla treenin jälkeen, jotta saat tuloksia. Post-Workout-yhdistelmätuotteen ottaminen on helppo ja kätevä tapa tehdä tämä. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 4 sta 4

Muut ostivat myös

Mikä on Post-Workout?

Post-Workout on tuote, joka on sekoitus useampia lisäravinteita, ja sen tarkoitus on auttaa kehoasi palautumaan mahdollisimman tehokkaasti treenin jälkeen. Toisin kuin Pre-Workout tai Intra-Workout, Post-Workout tulisi ottaa treenin jälkeen.


Post-Workout lisäravinteena?

Kun treenaat, lihaksesi hajoavat voidakseen rakentua uudelleen vahvemmiksi. Tämän aikana myös immuunijärjestelmä heikkenee ja riski sairastua kasvaa. Levon ja unen lisäksi lisäravinteet voivat auttaa kehoasi maksimoimaan palautumisen.

Antamalla elimistölle proteiineja ja oikeanlaisia hiilihydraatteja treenin jälkeen luot suotuisat olosuhteet hyville tuloksille. Post-Workout-tuotteen eri ravintoaineet voivat helpottaa ja lyhentää palautumisaikaa.