Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Pumppi ja NO

On olemassa ravintolisä, jonka voit ottaa ennen kuin alat treenata: PWO tai pre-workout. Pump och Kväveoxid (NO) on juuri sellainen ravintolisä. Tämä hyvällä pumpilla varustettu pre-workout-tuote soveltuu kovaa treenaaville, jotka haluavat lisäpumppia lihaksiinsa. Tuotteella on ainutlaatuinen kyky rentouttaa lihaksia ja lisätä niiden verenkiertoa, jotta saat lisää kestävyyttä lihaksiisi. Se tarkoittaa, että saat lisää pumppia ja se nostaa koko treenisi tehoa. Jaksa paremmin treeneissäsi ja rakenna lihasta nopeammin pumpiin tarkoitetun ravintolisän avulla, joita saat meiltä Protein Companylta! Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
40
Toukokuun kampanja
GAAM Candy Series P.W.R, 360 g
Lisää vaihtoehtoja
60
Varastontyhjennys
Self Omninutrition BCAA PRE-WORKOUT
Lisää vaihtoehtoja
Nutramino +Pro Pre-Workout Shot
Lisää vaihtoehtoja
Viterna Gladiator Blood, 460 g
Lisää vaihtoehtoja
43
Toukokuun kampanja
Prime Nutrition Overdrive, 300 g
PES High Volume, 252 g
Lisää vaihtoehtoja
Olimp Pump Xplode, 300 g
Lisää vaihtoehtoja
Elit Nutrition Predator, 300 g
Lisää vaihtoehtoja
Nutramino +Pro Pre-Workout Powder
Lisää vaihtoehtoja
Ghost PUMP, 350 g
Lisää vaihtoehtoja
Ghost Legend, 375 g
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 100

Muut ostivat myös

Kuinka toimivat Pump- ja NO-tuotteet?

Pump- ja typpioksidi (NO) -lisäravinteita voidaan käyttää ennen treenejä, jolloin kehosi kertoo, että lihaksiesi täytyy rentoutua, sillä verta olisi virtaamassa sisään. Näitä tuotteita käytetään myös parantamaan pumppiasi. Se tapahtuu typpioksidin avulla, joka on kaasu, jota rakentuu kehossasi, kun kehosi pilkkoo tiettyjä aminohappoja ja muita ainesosia lisäravinteissa. Kun käytät lisää typpioksidia, rentoutat lihaksiasi verisuonia laajentamalla. Lopputuloksena on yksinkertaisesti parannettu verenkierto treeneihisi ja vaikutukset tiedämmekin jo – pumppisi paranee ja jaksat enemmän.

Parempia tuloksia nopeammin

Tekemällä näin kasvatat lihaksiasi täysin luonnollisesti. NO eli typpioksidi on luontainen hajoamistuote kehossasi, joten et lisää mitään uutta tai tuntematonta kehoosi. Annat vain kehollesi vähän extraa. Pump ja NO ovatkin täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat saada jokaisen neliömillin voimaa irti lihaksistasi ja samanaikaisesti kasvattaa niitä mahdollisimman paljon – luonnollisesti. Löydä paras pre-workout pump -tuotteesi meiltä Protein Companylta!
1  2  3  4  Seuraava »