Viimeinen mahdollisuus

49
30
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 100+ kertaa viimeisten päivien aikana

Proteinbolaget joulukalenteri

€56.80 / €39.99
€36.99

Aiempi alin hinta

€36.99
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Lkm: 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Tilapäisesti loppu Tuotenro: PB-231224

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Valmiit paketit

  • Tuotekuvaus
  • Tervetuloa adventtikalenterimme pariin, joka on täynnä yllätyksiä ja antaa sinulle tarvitsemasi piristysruiskeen koko joulukuun ajan. Hemmottele itseäsi tai jotakuta, josta välität, pienellä yllätyksellä talven pimeydessä!
    Proteinbolagetin joulukalenteri on täynnä huolellisesti valittuja herkkuja ja pieniä lahjoja, jotka on erityisesti suunniteltu sinulle, jolla on aktiivinen elämäntyyli. Olemme erittäin tyytyväisiä tämän kalenterin sisältöön ja toivomme, että myös sinä tulet olemaan.

    Kalenteri sisältää valikoituja tuotteita suosituilta tuotemerkeiltä, kuten GAAM, Barebells, Red Bull, Optimum Nutrition, Wellibites, Pändy ym.
  • Ainesosat
  • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5