Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Hinta
Varastossa
Tuote 1 sta 1
Valitse pari langattomia bluetooth- tai urheilukuulokkeita, joissa on mukautettu pääpanta, joka pitää kuulokkeet tukevasti paikallaan. Meiltä löydät useita erilaisia kuulokkeita, jotka täyttävät pääsi upealla äänellä ja joissa voit käyttää samanaikaisesti puhelutoimintoa ja mikrofonia.

Kuulokkeet treeniin

Musiikin tai podcastin kuunteleminen treenin aikana voi kannustaa sinua treenaamaan ja parantamaan suorituskykyäsi. Tiedetään, että musiikki lisää motivaatiota ja voi saada kaikkein tylsistyneimmätkin treenaajat motivoitumaan. Tee treenaamisesta hauskempaa Protein Companyn kuulokkeiden avulla.

Valitse pari langattomia bluetooth- tai urheilukuulokkeita, joissa on mukautettu pääpanta, joka pitää kuulokkeet tukevasti paikallaan. Meiltä löydät useita erilaisia kuulokkeita, jotka täyttävät pääsi upealla äänellä ja joissa voit käyttää samanaikaisesti puhelutoimintoa ja mikrofonia.

Urheilukuulokkeiden älykkäät ominaisuudet

Treenikuulokkeiden tulee täyttää tietyt vaatimukset, jotta et häiriintyisi treenin aikana. Tärkeintä on, että ne on kiinnitetty korviin niin, että sinun ei tarvitse korjata niitä jatkuvasti. Lisäksi kuulokkeissa tulisi myös olla laadukas ääni. Urheilukuulokkeissa on tarjolla myös muita ominaisuuksia treenityypin mukaan.

Vedenpitävät
Olitpa uimari, juokset tuulessa ja tuiskussa tai hikoilet paljon harjoittelun aikana, voi olla hyvä hankkia vedenpitävät kuulokkeet. Protein Companyn valikoimasta löydät useita erilaisia malleja, jotka kestävät kosteutta ja vettä.

Suunniteltu liikkumiseen
Jos harjoittelusi on todella aktiivista, toisin sanoen jos liikut paljon ja vauhdikkaasti, voivat tavalliset kuulokkeet helposti pudota kyydistä. Päänauhalla varustetut kuulokkeet pysyvät tukevasti paikallaan.

Langattomat vai ei
Jos et halua johtojen häiritsevän treenejäsi, kokeile langattomia/Bluetooth-kuulokkeita. Langattomia kuulokkeita on saatavana sekä nappikuulokkeina että pääpannalla varustettuina on-ear-kuulokkeina, jotka sulkevat melun pois erityisen hyvin.

Open ear -teknologia
Kokeile yhtä viimeisimmistä treenikuulokkeista, open ear -kuulokkeita, jotka istuvat hyvin korvien ympärille, mutta eivät sulje korvakäytävää, kuten nappikuulokkeet. Ääni ei kulkeudu tärykalvon kautta, vaan kallon luun kautta, mikä myös suojaa korviasi suurissa äänenvoimakkuuksissa. Nämä kuulokkeet mahdollistavat myös ympäristön havaitsemisen.

Protein Companyn kuulokkeissa parhaat tekniikat

Protein Comopanyn valikoimasta löydät parhaimmat, uusimmalla tekniikalla varustetut kuulokkeet treeniin. Tiedämme kuinka turhauttavaa hankalien tai epävakaiden urheilukuulokkeiden käyttö voi olla – kuulokkeiden, joita joutuu jatkuvasti säätämään, jotta ne eivät putoa – tai joutua kuuntelemaan suosikkimusiikkiasi surkealla äänentoistolla. Valitse kuulokkeet aktiivisuutesi ja tarpeidesi mukaan ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen ostamiisi treenikuulokkeisiin.