Kategoriat
Suodata
Järjestä

Tuotteita ei löytynyt tässä kategoriassa

Katso kaikki sisältä Treenivälineet ja varusteet

Toiminnallisia urheilukelloja

Urheilukellon monien integroitujen toimintojen avulla voit seurata paljon eri asioita treenin aikana. Valitse sykekello, joka sisältää tarvitsemasi ominaisuudet. Tässä on joitakin esimerkkejä:


Kalorien kulutus
Hyvä sinulle, joka haluat pudottaa painoa ja pitää kirjaa siitä, kuinka monta kaloria poltat treeniä kohti.

Syketoiminto
Mittaa sykkeesi läpi koko treenin sekä leposykkeesi, kun et treenaa. Hyvän kehon toiminnan seuraamiseen.

Etäisyys
Juoksijoille voi olla hyödyllistä tietää juoksumatkan pituus, varsinkin jos treenaat maratonia tai pitkän matkan kilpailua varten.

Muut toiminnot
Seuraa unirytmiä, sykettä, päivässä kulkemiesi askelten määrää ja niin edelleen.


Riippuen siitä, kuinka kovaa treenaat tai kuinka edistyneitä ominaisuuksia vaadit urheilukelloltasi, voit valita kalliimman tai hieman edullisemman mallin. Kuntoilijalle voi yksinkertaisempi malli riittää hyvin. Meiltä Protein Companylta voit ostaa monia erilaisia urheilukelloja ja saada juuri ne ominaisuudet ja toiminnot, jotka urheilukelloosi haluat.

Yhdistä matkapuhelin ja sykekello

Jotkut nykypäivän sykekelloista voidaan haluttaessa liittää myös matkapuhelimeen. Tämän mahdollistaa erilaisten treeniohjelmien käyttämisen sekä aktiviteettien räätälöimisen. Se, kuinka edistyksellinen ohjelma on, riippuu urheilukellosta. Urheilukellomallista riippuen on myös mahdollista ostaa erilaisia lisävarusteita ja tehdä eri mittauksista tarkempia.

Hyvät ja edulliset urheilukellot Protein Companylta

Verkkokaupastamme voit valita suosikkisi kattavasta määrästä edullisia sykekelloja saadaksesi parhaan hyödyn treenistäsi ja etenemällä sinulle sopivassa tahdissa. Kaikki urheilukellomme ovat käyttäjäystävällisiä ja korkealaatuisia, joten voit käyttää niitä huoletta liikkuessasi. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja me autamme sinua löytämään juuri sinulle parhaiten soveltuvan sykemittarin.