Viimeinen mahdollisuus

4
Summer Sale
15
€21.80
Pakettihinta
18 %
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

2 x GAAM MSM 90 caps

90 kapselia
€8.90 -18%
180 kapselia
€17.80 -15%
270 caps
€26.70 -8%
€20.90 / €17.80
€17.80

Aiempi alin hinta

€17.80
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
€21.80Yksittäisten tuotteiden summa:
Lkm:

Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa MSM

 • Tuotekuvaus
 • MSM on välttämätön mineraali lihaksille ja nivelille.
  GAAM MSM on ravintolisä, joka edistää elimistön kollageenin tuotantoa. Kollageeni lisää ruston uusiutumista ja voitelee niveliä. Kollageenilla on myös erittäin positiivinen vaikutus hiuksiin, ihoon ja kynsiin.

  • Hyvä nivelille
  • Hyvä hiuksille
  • Hyvä iholle
  • Hyvä kynsille


  Terveyttä ja kauneutta edistävä ravintolisä!

  MSM eli metyylisulfonyylimetaani on orgaaninen rikkihappo ja elintärkeä hivenaine, mikä tarkoittaa sitä, että elimistö ei voi tuottaa sitä itse, vaan sitä on saatava ravinnosta. MSM:ää esiintyy luontaisesti elimistössä ja joissakin elintarvikkeissa.


  Annostusohje:
  2 kapselia päivässä, mielellään aterian yhteydessä.

  Määrä:
  180 kapselia.
  Koko:
  180 caps
  Kategoriat
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • SisältöPer 2 kapselia
  MSM (metyylisulfonyylimetaani)1 000 mg

  Ainesosat:
  metyylisulfonyylimetaani (msm), täyteaineet: mikrokristallisoitu selluloosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi, kapseli: liivate (naudasta), väriaine: titaanidioksidi.
 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Elisa 2021-04-19
Ehdoton ykkös ravintolisä! Tilasin GAAM Health Series MSM, 180 caps koska vihdoin löysin MSM valmisteen tablettien muodossa! Ehdoton valmiste nivelten toimivuuteen ja nimenomaan hyvä voiteluaine nivelille, varsinkin jos treenaa paljon. Toimitus oli todella nopea, edellisenä päivänä tilaus, seuraavana se oli jo tulossa minulle! Hinta oli edullinen ja silloinen GAAM -kampanja oli aivan loistava vaikka näissä edullinen ja alennettu hinta valmiiksi. Toivottavasti tuote ei poistu valikoimasta, koska ehdottomasti tilaan jatkossakin tätä tuotetta tästä nettikaupasta ja paljon muutakin!
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5