Viimeinen mahdollisuus

€26.70
Pakettihinta
14 %
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

3 x fitnessjunkie ZMA 45 caps

1 kpl
€6.90 -30%
2 kpl
€15.90 -11%
3 kpl
€22.90 -14%
€22.90
€26.70Yksittäisten tuotteiden summa:
Lkm:

Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-12098

Suosituimmat tuotteet kategoriassa ZMA

 • Tuotekuvaus
 • ZMA on suosittu ravintolisä, jota käyttävät usein urheilijat, kuntoilijat ja ihmiset, jotka haluavat parantaa unen laatua.

  Lyhenne ZMA tulee sanoista "Sinkki Magnesium Aspartaatti," ja se sisältää nämä kaksi tärkeää kivennäisainetta sekä B6-vitamiinia. Yhdessä nämä aineosat ovat osoittautuneet hyödyllisiksi sekä terveyden että suorituskyvyn kannalta. Fitness-harrastajien ZMA on vahvasti annosteltu, ja useimmat valmistajat suosittelevat 3 kapselia päivässä, mutta riittää yksi kapseli päivässä.

  • Parantunut unenlaatu
  • Hormonaalinen tasapaino
  • Immuunijärjestelmä
  • Vain 1 kapseli päivässä


  Optimoi terveytesi ja suorituskykysi ZMA:n avulla!

  Yksi ZMA:n tunnetuimmista eduista on sen kyky parantaa unenlaatua. Tutkimukset ovat osoittaneet, että magnesiumin ja sinkin lisäravinteet voivat auttaa lievittämään unenongelmia ja tarjota syvempää ja palauttavampaa unta.

  Sinkki ja magnesium ovat tärkeitä lihasten palautumisen ja korjauksen kannalta. Nämä mineraalit voivat auttaa vähentämään lihaskramppeja ja nopeuttamaan palautumista liikunnan jälkeen.

  Sinkki on olennainen testosteronin tuotannossa, kun taas magnesium auttaa säätelemään kehon hormoneja. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä miehille, jotka haluavat lisätä testosteronitasojaan.

  Yhteenvetona ZMA voi olla hyödyllinen lisäravinne unenlaadun parantamiseksi, lihasten palautumisen lisäämiseksi ja yleisen terveyden ja suorituskyvyn tukemiseksi. Muista, että lisäravinteet tulisi aina yhdistää tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

  Annostussuositus:

  1 kapseli päivittäin ennen nukkumaanmenoa.

  Koko:
  45 kapselia
  Käyttötarkoitus:
  Kasvata lihaksia, Palautuminen, Voi hyvin
  Muoto:
  Kapseli
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • RavintoaineMäärä per kapseliPäivittäinen suositeltu saanti (DRI)*
  Magnesium700 mg220%
  Sinkki30 mg250%
  B-vitamiini B63,3 mg200%

  DRI* = Päivittäinen suositeltu saanti.

  Muut aineosat: magnesiumsitraatti, sinkkisitraatti, B-vitamiini B6, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi, emulgointiaine: magnesiumstearaatti.

 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
T 2024-03-22
Hinta sopiva tämänvahvuiselle tuotteelle
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5