Viimeinen mahdollisuus

7
Summer Sale
8
€32.70
Pakettihinta
18 %
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 3 kertaa viimeisten päivien aikana

3 x GAAM MSM 90 caps

90 kapselia
€8.90 -18%
180 kapselia
€17.80 -15%
270 caps
€26.70 -8%
€28.90 / €26.70
€26.70

Aiempi alin hinta

€26.70
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
€32.70Yksittäisten tuotteiden summa:
Lkm:

Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(5)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa MSM

 • Tuotekuvaus
 • MSM on välttämätön mineraali lihaksille ja nivelille.
  GAAM MSM on ravintolisä, joka edistää elimistön kollageenin tuotantoa. Kollageeni lisää ruston uusiutumista ja voitelee niveliä. Kollageenilla on myös erittäin positiivinen vaikutus hiuksiin, ihoon ja kynsiin.

  • Hyvä nivelille
  • Hyvä hiuksille
  • Hyvä iholle
  • Hyvä kynsille


  Terveyttä ja kauneutta edistävä ravintolisä!

  MSM eli metyylisulfonyylimetaani on orgaaninen rikkihappo ja elintärkeä hivenaine, mikä tarkoittaa sitä, että elimistö ei voi tuottaa sitä itse, vaan sitä on saatava ravinnosta. MSM:ää esiintyy luontaisesti elimistössä ja joissakin elintarvikkeissa.


  Annostusohje:
  2 kapselia päivässä, mielellään aterian yhteydessä.

  Määrä:
  270 kapselia.
  Koko:
  270 caps
  Kategoriat
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • SisältöPer 2 kapselia
  MSM (metyylisulfonyylimetaani)1 000 mg

  Ainesosat:
  metyylisulfonyylimetaani (msm), täyteaineet: mikrokristallisoitu selluloosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi, kapseli: liivate (naudasta), väriaine: rautadioksidi.
 • FAQ

Arvostelut (5)

5 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Mia 2023-06-09
Vahvistettu ostos
Olen käyttänyt tuotetta pitkään. Nivelet pysyvät paremmassa kunnossa ja tuote tekee hyvää myös hiuksille ja iholle. Salitreenien jälkeen auttaa palautumiseen.
Rita 2021-10-17
Tasoittaa ja parantaa mielialaa ja unta. Tuo myös sopivasti energiaa. Kivut lähtevät kokonaan pois nivelistä ja lihasjäykkyys ja -kivut myös. Sairastan PTSD:tä jonka takia kroppa on usein jännittynyt ja tunnoton, mutta msm on vienyt nämä fyysiset oireet pois. Mahtava tuote!
Pernilla 2020-12-08
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Minulla on joskus ongelmia nivelissä, se tulee ja menee kierrosta, etenkin ranteissa. Ostin nämä, kun olin nyt huonossa jaksossa, ja olin hyvin iloisesti yllättynyt siitä, että kipu katosi. Jatkan ehdottomasti näiden kapseleiden käyttöä, kunhan huomaan, että se toimii.
Edit Sipos Marko 2020-10-19
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Nivelkivuni ovat vähentyneet siitä lähtien, kun aloitin näiden kanssa :) Hiukseni ovat myös täyttyneet, olen erittäin onnellinen.
Näytä lisää
5 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5