Viimeinen mahdollisuus

1
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Better You Elektrolytpulver 150 g

€17.90
Maku
Sitruuna Loppunut varastosta Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Tuotenro: PB-15906

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Palautuminen

 • Tuotekuvaus
 • Better You Elektrolyyttijauhe on täysin luonnollinen ja sopii hyvin niille, jotka harjoittelevat ja hikoilevat paljon tai joilla on ongelmia nestetasapainon kanssa.
  Kun hikoilemme ja menetämme nestettä, menetämme myös elektrolyyttejä. Elektrolyytit auttavat meitä ylläpitämään nestetasapainoa kehossa, ja tärkeimpiä elektrolyyttejä ovat kalsium, kalium ja magnesium.

  • Sisältää elektrolyyttejä kookosvesijauheesta
  • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Sisältää suoloja ja mineraaleja
  • Palauttaa nestetasapainon


  Palauttaa nestetasapainon

  Jotta keho pystyy imemään elektrolyyttejä parhaalla mahdollisella tavalla, Better You -elektrolyyttijauhe sisältää kookospähkinäjauhetta, joka sisältää luonnollisesti runsaasti elektrolyyttejä. Elektrolyyttien puute elimistössä voi vähentää suorituskykyä huomattavasti ja johtaa lihaskramppeihin.

  Tärkeimmät elektrolyytit ovat kalsium, kalium, magnesium ja natrium. Kalsiumia tarvitaan lihasten supistumiseen, kalium edistää lihasten toimintaa ja normaalia verenpainetta, magnesiumilla on yli 300 toimintoa kehossa ja se auttaa vähentämään väsymystä, hermoston normaalia toimintaa ja lihasten toimintaa.


  Ehdotettu käyttö:
  Sekoita tarvittaessa yksi annos (1 kauha 5 mg) 500 ml nestettä kanssa ravistimessa, pullossa tai lasissa ja ravista / sekoita.

  Koko:
  150 g.
  Ei sisällä:
  Aspartaami, Gelatiini, Gluteeni, Hiilihappo, Kala, Kananmuna, Kofeiini, Laktoosi, Maito, Maitoproteiini, Pähkinät, Palmuöljy, Soija
  Koko:
  150 g
  Käyttötarkoitus:
  Kestävyys, Voi hyvin
  Maku:
  Sitruuna
  Muoto:
  Pulveri
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö: kauha / annos (noin 5 g) DRI *
  Elektrolyyttijauhe
  - Natriumia 320 mg 14%
  - Kalium 210 mg 10%
  - Magnesium 60 mg 16%
  - Kalsium 45 mg 6%
  - kookosvesijauhe 1000 mg **

  Ainesosat: Kookosvesijauhe (kookospähkinästä), natriumsitraatti, kaliumsitraatti, happamuudensäätöaine (omenahappo), magnesiumsitraatti, kalsiumlaktaatti, natriumkloridi, aromit, makeutusaineet (stevioliglykosidit).
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5