Viimeinen mahdollisuus

5
Summer Sale
20
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 3 kertaa viimeisten päivien aikana

BioTechUSA MACA 60 caps

€16.90 / €13.52
€14.37

Aiempi alin hinta

€14.37
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Tilapäisesti loppu Tuotenro: PB-1751

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Maca

 • Tuotekuvaus
 • Luonnollinen suorituskykyä parantava ravintolisä BioTechUSA:lta.
  Maca on luonnollinen lisäravinne, joka on valmistettu villinä Perussa kasvavasta kasvista. Macassa on runsaasti fytoravinteita, aminohappoja ja rasvahappoja, mutta se sisältää myös vitamiineja ja mineraaleja. Ginsengin kaltaisten fysiologisten vaikutustensa vuoksi MACA:ta kutsutaan usein perulaiseksi ginsengiksi.

  • Vitamiineja ja mineraaleja
  • Runsaasti aminohappoja
  • Ginsengin kaltaiset ominaisuudet
  • Testosteronia tehostava


  Muinainen lisäravinne

  MACA:n käytön juuret ovat kaukana menneisyydessä. Esimerkiksi inkojen soturit käyttivät sitä säännöllisesti ennen taistelua voiman ja kestävyyden lisäämiseksi. Sitä ei käytetty pelkästään taistelutilanteissa, vaan ihmiset käyttivät sitä myös erilaisten ruokien valmistamiseen kuivatussa, jauhetussa muodossa.


  Annostusehdotus:
  2 kapselia päivittäin.

  Koko:
  60 kapselia.
  Ei sisällä:
  Aspartaami, Gluteeni, Hiilihappo, Kala, Kananmuna, Kofeiini, Laktoosi, Maito, Maitoproteiini, Pähkinät, Palmuöljy, Soija
  Koko:
  60 caps
  Käyttötarkoitus:
  Kasvata lihaksia, Tule vahvaksi, Voi hyvin
  Muoto:
  Kapseli
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö Per 2 kapselia
  Maca-juuriuute 1 500 mg

  Ainesosat: Maca-uute 62,8 % [Maca (Lepidium meyenii) -juuriuute, maltodekstriini], täyteaine (kalsiumfosfaatit), kapselikuori (gelatiini, lasite (sellakka), värit (rautaoksidit ja hydroksidit), happamuudensäätöaine (ammoniumhydroksidi), happamuudensäätöaine (kalium)hydroksidi], vasta-aineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

  Valmistettu laitoksessa, jossa käsitellään myös MAITOA, KANANMUNIA, GLUTEENIA, SOIJAA, ÄYRIÄISIÄ, rikkidioksidia ja PÄHKINÖITÄ.
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5