Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Tuotemerkit
Tuote 13 sta 13
Kokeile esimerkiksi energiapitoista hedelmä- ja pähkinäsekoitusta, joka sisältää makeita mulpereita, terveellisiä goji-marjoja sekä rapeita pähkinöitä ja siemeniä. Tai miltä kuulostavat orgaaniset pekaanipähkinät? Herkuttele niillä suoraan välipalana tai lisää niitä herkulliseen kakkutaikinaan.

Hedelmiä ja pähkinöitä eri käyttötarkoituksiin

Hedelmät ja pähkinät sopivat niin moneen eri tilanteeseen. Voit sekoittaa ne taatelimassaan ja Proteinella-levitteeseen ja valmistaa niistä proteiinipatukoita, lisätä niitä jogurttiin, ripotella salaattiin tai kokeilla niitä aamupuurossa – tai voit yksinkertaisesti napsia niitä tuoreeltaan pussista. Saadaksesi ylimääräistä energiaa ja helpotusta herkkuhimoon voit nauttia niitä niin kuntosalilla, kotona sängyssä kuin vaikkapa työvuoron aikana. Tarjoamme hedelmä- ja pähkinätuotteet parhailta toimittajilta, ja tuotteemme sisältävät vain laadukkaita ainesosia ilman lisäaineita.

Nopeaa, yksinkertaista, terveellistä ja maukasta!

Hedelmien ja pähkinöiden syöminen tarjoaa sinulle nopean, yksinkertaisen, terveellisen ja maukkaan välipalan, joka antaa ravintoa ja energiaa. Kokeile kuivattuja viikunoita, kookoshiutaleita, aprikoosipaloja, cashewpähkinöitä, saksanpähkinöitä, maapähkinöitä, goji-marjoja, karpaloita ja muita hedelmiä ja pähkinöitä, jotka saavat veden kielelle! Tilaa hedelmät ja pähkinät Proteincompanylta ja saat ilmaisen toimituksen yli 50 euron arvoisiin tilauksiin.