Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ei sisällä
Muoto
Käyttötarkoitus
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-26%
Kampanja
226 GAAM Pancake Mix 700 g
Lisää vaihtoehtoja
€11.90 €16.18
-20%
Kampanja
42 HealthyCo Pancake Mix 250 g
10 Scitec Nutrition Protein Pancake
Lisää vaihtoehtoja
17 Womens Best Protein Pancake 500 g
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Kampanja
24 Pro Brands Pancake Mix 400 g
1 Olimp Hi Pro Pancakes 900 g
Lisää vaihtoehtoja
9 Fairing High Protein Pancake
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 10 sta 10
Loading...

Mitä ovat proteiinipannukakut?

Proteiinipannukakut ovat hieman tietoisempi valinta sinulle, joka rakastat pannukakkuja, mutta haluat saada enemmän proteiinia ja vähemmän hiilihydraatteja ja rasvaa. Yleensä proteiinipannukakkuseoksissa on runsaasti proteiinia ja vähän sokeria. Monet seokset ovat myös gluteenittomia, mutta eivät kaikki, joten jos etsit gluteenittomia proteiinipannukakkuja, kannattaa tutkia sisältöä hieman tarkemmin.

Proteiinipannukakkureseptejä

Mahdollisuuksia proteiinipannukakkuseoksen vaihteluun on rajattomasti. Halusitpa sitten ohuita tai paksuja pannukakkuja, tai kenties vohveleita, voit helposti käyttää samaa sekoitusta. Proteiinipannukakut on helppo tapa saada proteiinia, teitpä pannukakkuja aamiaiseksi, välipalaksi tai iltapalaksi. Meillä on lukuisia reseptejä erilaisille proteiinipannukakuille. Inspiraatiota löydät lehdestämme.

Mikäli etsit pikaista reseptiä, suosittelemme kokeilemaan pannukakkurullia Proteinella-levitteellä, proteiinipannukakkuja ja proteiinivohveleita . Vinkki: kokeile proteiinipannukakkujen lisukkeena herkullisia tuotteita kategoriasta Kastikkeet ja levitteet.