Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Proteiinipannukakut

Rakastatko pannukakkuja, mutta on vaikeaa nähdä niitä välipalana treenatessasi kovaa? Onneksi meillä on helppo ratkaisu – proteiinipannukakut! Vaihtamalla tavalliset pannukakut proteiinipannukakkusekoitukseen voit ravita kehoasi proteiinilla ja syödä samalla pannukakkuja. Meiltä löydät pannukakut usealta eri pidetyltä tuotemerkiltä, kuten First Class Brands, Scitec Nutrition ja GAAM Nutrition. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 10 sta 10

Muut ostivat myös

Mitä ovat proteiinipannukakut?

Proteiinipannukakut ovat hieman tietoisempi valinta sinulle, joka rakastat pannukakkuja, mutta haluat saada enemmän proteiinia ja vähemmän hiilihydraatteja ja rasvaa. Yleensä proteiinipannukakkuseoksissa on runsaasti proteiinia ja vähän sokeria. Monet seokset ovat myös gluteenittomia, mutta eivät kaikki, joten jos etsit gluteenittomia proteiinipannukakkuja, kannattaa tutkia sisältöä hieman tarkemmin.

Proteiinipannukakkureseptejä

Mahdollisuuksia proteiinipannukakkuseoksen vaihteluun on rajattomasti. Halusitpa sitten ohuita tai paksuja pannukakkuja, tai kenties vohveleita, voit helposti käyttää samaa sekoitusta. Proteiinipannukakut on helppo tapa saada proteiinia, teitpä pannukakkuja aamiaiseksi, välipalaksi tai iltapalaksi. Meillä on lukuisia reseptejä erilaisille proteiinipannukakuille. Inspiraatiota löydät lehdestämme.

Mikäli etsit pikaista reseptiä, suosittelemme kokeilemaan pannukakkurullia Proteinella-levitteellä, proteiinipannukakkuja ja proteiinivohveleita . Vinkki: kokeile proteiinipannukakkujen lisukkeena herkullisia tuotteita kategoriasta Kastikkeet ja levitteet.