Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Tuotemerkit
Tuote 11 sta 11

Mitä ovat proteiinipannukakut?

Proteiinipannukakut ovat hieman tietoisempi valinta sinulle, joka rakastat pannukakkuja, mutta haluat saada enemmän proteiinia ja vähemmän hiilihydraatteja ja rasvaa. Yleensä proteiinipannukakkuseoksissa on runsaasti proteiinia ja vähän sokeria. Monet seokset ovat myös gluteenittomia, mutta eivät kaikki, joten jos etsit gluteenittomia proteiinipannukakkuja, kannattaa tutkia sisältöä hieman tarkemmin.

Proteiinipannukakkureseptejä

Mahdollisuuksia proteiinipannukakkuseoksen vaihteluun on rajattomasti. Halusitpa sitten ohuita tai paksuja pannukakkuja, tai kenties vohveleita, voit helposti käyttää samaa sekoitusta. Proteiinipannukakut on helppo tapa saada proteiinia, teitpä pannukakkuja aamiaiseksi, välipalaksi tai iltapalaksi. Meillä on lukuisia reseptejä erilaisille proteiinipannukakuille. Inspiraatiota löydät lehdestämme.

Mikäli etsit pikaista reseptiä, suosittelemme kokeilemaan pannukakkurullia Proteinella-levitteellä, proteiinipannukakkuja ja proteiinivohveleita . Vinkki: kokeile proteiinipannukakkujen lisukkeena herkullisia tuotteita kategoriasta Kastikkeet ja levitteet.