Viimeinen mahdollisuus

4
Summer sale
Kampanja
20
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 2 kertaa viimeisten päivien aikana

Fairing Kre-Alkalyn 120 caps

€42.90 / €34.32
€36.47

Aiempi alin hinta

€36.47
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Tilapäisesti loppu Tuotenro: PB-1183

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Kreatiini nopeavaikutteinen

 • Tuotekuvaus
 • Kre-Alkalyn on viimeisin lisäys Fairingin laajaan kreatiinituotevalikoimaan. Kreatiini sen eri muodoissa on, kuten luultavasti tiedät, erittäin hyödyllinen ravintolisä sinulle, joka haluat lisää voimaa ja räjähtävyyttä, ja urheilijat ovat käyttäneet sitä 90-luvun alusta lähtien.
  • Räjähtävyys lisääntyy.
  • Käytännölliset kapselit.
  • Helpottaa latautumisvaihetta.

  Verrattuna klassiseen kreatiinimonohydraattiin, Kre-Alkalynilla on useita etuja. Ensinnäkin molekyyli on stabiili, mikä tarkoittaa, että se ei ala hajota tehottomaksi aineeksi kreatiniiniksi sekoitettuna veteen. Tämä antaa sinulle suuremman vaikutuksen, eli suuremman voiman ja räjähtävyyden lisääntymisen pienemmästä annoksesta huolimatta.

  Kre-Alkalyn on myös erittäin helppo annostella oikein, koska sitä valmistetaan kapseleina

  Vältät myös painonnousua nestemäisenä, jota Monohydraatti tarjoaa, mikä tekee Kre-Alkalynista täydellisen täydennyksen sinulle, joka haluat lisätä voimaa ja räjähtävyyttä ilman, että se painaa. Jopa kestävyys- ja joukkueurheilijat, joiden on kannettava omaa painoaan pitkään, voivat siten käyttää tätä kreatiinituotetta erittäin hyvillä tuloksilla.

  Toinen tärkeä etu on, että vältät hankalan ja kalliin imeytymisvaiheen ottamalla useita kertoja päivässä kreatiinimonohydraattia tarvittavan ajan. Kre-Alkalyn vaikuttaa heti, sinun on otettava se vain harjoituspäivinä ja ilman varautumisaikaa.


  Annostusehdotukset:
  2-4 kapselia ennen harjoittelua.

  Koko:
  120 korkit
  Koko:
  120 caps
  Muoto:
  Kapseli
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Annos: 3 kapselit (40 annokset)
  Sisältö per osa
  Kre-Alkalyn 2 250 mg
  Ainekset: kre-alkalyn.
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5