Viimeinen mahdollisuus

6
Summer Sale
15
€49.80
Pakettihinta
20 %
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM Ecdysterone 120 tabs

60 tabs
€19.90 -20%
120 tabs
€39.80 -15%
180 tabs
€59.70 -11%
€46.90 / €39.80
€39.80

Aiempi alin hinta

€39.80
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
€49.80Yksittäisten tuotteiden summa:
Lkm:

Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Testosteroniboosterit

 • Tuotekuvaus
 • GAAM Ecdysterone sisältää suuren pitoisuuden ekdysteronia, joten tuote sopii sinulle, joka haluat lisätä rasvatonta massaa sekä kasvattaa voimakkuutta.
  Tutkimukset ovat osoittaneet, että ekdysteronilla on voimakkaita ominaisuuksia, jotka parantavat kehon anabolista tilaa, mikä helpottaa lihasten rakentamista ja voiman kasvattamista. Ekdysteronia löytyy luonnollisesti tietyistä elintarvikkeista, kuten quinoasta ja pinaatista, joten Kippari-Kalle oli oikeilla jäljillä.
  • 200 mg per annos
  • Kasvattaa voimaa
  • Kasvattaa lihasmassaa
  • Sisältää B6-vitamiinia ja sinkkiä


  Optimoi hormonitasosi GAAM Ecdysteronella!

  GAAM Ecdysterone sisältää myös sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään veren normaalia testosteronitasoa, sekä B6-vitamiinia, joka auttaa säätelemään hormonitoimintaa kehossa. Voit yhdistää tuotteen myös GAAM DAA:n kanssa saadaksesi vielä paremman kokonaisvaikutuksen!

  Pyrkimyksemme kestävämmän tulevaisuuden puolesta!

  GAAM:lla työskentelemme jatkuvasti vähentääksemme ympäristövaikutustamme. Otimme ensimmäisen askeleen vuonna 2020 vaihtamalla kapselipurkit PET-muovista biopohjaiseen HDPE:hen ja nyt otamme seuraavan askeleen mukauttamalla purkkikoot kullekin tuotteelle sopiviksi. Näin voimme vähentää muovin kulutusta ja optimoida kuljetuksia. Pelkästään näiden muutosten ansiosta vähennämme muovinkulutusta yli 780 kg vuodessa ja edistämme kestävämpää tulevaisuutta!

  Annostus:
  2 tablettia päivässä.
  Ei sisällä:
  Gelatiini, Gluteeni, Laktoosi, Pähkinät, Soija
  Koko:
  120 tabs
  Käyttötarkoitus:
  Kasvata lihaksia
  Muoto:
  Tabletti
  Ruokavalio:
  Vegan
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältää2 tabletissaRDI%
  Ekdysteroni200 mg*
  B6-vitamiini1,4 mg100%
  Sinkki2 mg20%

  Ainesosat:
  Ekdysteroni, mineraali: sinkkisitraatti, B6-vitamiini (pyrodoksiini-HCl), täyteaineet: mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen kasvismagnesiumsuolat, piidioksidi.
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5