Viimeinen mahdollisuus

269
Kampanja
30

GAAM Health Series Ashwagandha, 100 caps

€15.90 / €11.18
Lkm: 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(25)

Lisää vaihtoehtoja:

100 kapselia
€11.18 -30%
200 kapselia
€20.86 -34%
300 caps
€29.06 -39%

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 49,90€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Ashwagandha

 • Tuotekuvaus
 • GAAM Health Series Aswagandha on uusi ja erittäin jännittävä ravintolisä, jolla on monia mielenkiintoisia terveysvaikutuksia.
  Absoluuttisesti tärkein syy ruokavalion täydentämiseen ashwagandhalla on sen kyky lisätä vastustuskykyä stressiä vastaan ja siten vähentää katabolisen eli pilkkovan hormonin, kortisolin, tuotantoa.

  • Hormoneja edistävä
  • Stressiä lievittävä
  • Parantunut uni
  • Vähentää kortisolia
  • Lisää hyvinvointia
  • Polttaa rasvaa
  • Parantaa vahvuutta
  • Parantaa lihasten kasvua
  • Lisää kuntoa

  Useat tutkimukset osoittavat, että ashwagandha-uute lisää dopamiinin saatavuutta – aineen, jolla on suuri merkitys hyvinvoinnille ja onnellisuudelle..

  Yksi tärkeimmistä käyttötarkoituksista on uni. Syynä on sen vaikutus GABA:han, tärkeään välittäjäaineeseen, joka vähentää hermojen ärsytystä, mikä helpottaa aivojen rentoutumista.

  Useat uutetta koskevat tutkimukset osoittavat myös hyvän vaikutuksen muistiin, loogiseen ajatteluun ja keskittymiskykyyn.

  Yksi ilmeisimmistä vaikutuksista on sukupuolihormonit testosteroni, progesteroni ja estrogeeni – anaboliset, rakentavat ja energiaa luovat hormonimme, jotka ovat suoraan vastakkaisia kortisolille. Ashwagandhaa koskevat tutkimukset osoittavat, että sukupuolihormonien määrä kasvaa, kun kortisolin tuotanto vähenee. Lisäksi ashwagandha aktivoi gonadotropiinin tuotannon, mikä lisää LH:n - hormonin, joka puolestaan helpottaa testosteronin muodostumista – tuotantoa.

  Useat kliiniset tutkimukset osoittavat, että voima, lihasten kasvu ja kunto kasvavat. Tähän vaikuttavat useat tekijät, mukaan lukien ATP:n, soluissa käytetyn energian, tuotannon kasvu. Lisäksi kehon omaa kreatiinituotantoa stimuloidaan, mikä lisää lihasten työkykyä. Kortisolitason laskiessa myös hemoglobiinin määrä kasvaa ja hapenottokyky paranee.

  Ylipainon ja stressin välillä on selkeä yhteys, ja syy sille on se, että kortisoli lisää verensokeripitoisuutta ja hidastaa aineenvaihduntaa. Ylimääräinen energia siirtyy rasvaresursseihin, joihin on helppo päästä, erityisesti vatsan ja vyötärön ympärille. Lisäksi stressi aiheuttaa usein sokeripitoisen ja runsaasti rasvaa sisältävien elintarvikkeiden tarpeen. Kun stressi vähenee, anabolisten, energiaa kuluttavien hormonien eli testosteronin, progesteronin ja estrogeenin määrät kasvavat samanaikaisesti ATP:n –soluenergian – tuotannon lisääntyessä, mikä johtaa huomattavaan kalorien kulutuksen kasvuun. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että sekä paino että BMI pienenevät otettaessa tätä uutetta.


  Annostus:
  2 kapselia päivässä.

  Määrä:
  100 kapselia.
  Koko:
  100 caps
 • Ainesosat
 • Sisältö Per 2 kapselia
  Asgwagandha-uute 1 000 mg


  Ainesosat:
  ashwagandha-uute, täyteaine: mikrokristallisoitu selluloosa, kapseli: liivate (naudasta), väriaine: titaanidioksidi.

Arvostelut (25)

25 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Pedram Därvishi 2021-07-10
huomasin viikossa jo erin
Elliot 2020-12-22
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Erittäin hyvä PWO, jossa keskitytään enemmän kuntosalin keskittymiseen kuin monet muut pwo: t, jotka keskittyvät enemmän naarmuuntumiseen mahdollisimman paljon beeta-aliniinista. Olet käyttänyt sitä vähän yli kahden viikon ajan ja on sanottava, että siitä tuli nopeasti uusi suosikkini, jokainen harjoitus on uskomattoman hyvä, hyvällä pumpulla ja runsaalla energialla, tuntuu siltä,
youssef 2020-12-17
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Sickly hyvät maut SICKLY nopea toimitus ja SICKLY halpa. PARAS osto, jonka olen tehnyt vahvasti!
Mike Petersen 2020-10-14
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Vahva vaikutus. Yritti kaksinkertaistaa saannin eikä voinut nukkua. Ehdottomasti täydellinen ja täynnä herkkuja
Näytä lisää
25 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Shop Instagram

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5