Viimeinen mahdollisuus

195
Kampanja
21
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 100+ kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM Health Series Ashwagandha 100 caps

100 kapselia
€12.49 -21%
200 kapselia
€24.90 -22%
300 caps
€34.90 -27%
€15.90 / €12.49
€12.49

Aiempi alin hinta

€12.49
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Lkm: 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(28)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Ashwagandha

 • Tuotekuvaus
 • GAAM Health Series Aswagandha on uusi ja erittäin jännittävä ravintolisä, jolla on monia mielenkiintoisia terveysvaikutuksia.
  Absoluuttisesti tärkein syy ruokavalion täydentämiseen ashwagandhalla on sen kyky lisätä vastustuskykyä stressiä vastaan ja siten vähentää katabolisen eli pilkkovan hormonin, kortisolin, tuotantoa.

  • Hormoneja edistävä
  • Stressiä lievittävä
  • Parantunut uni
  • Vähentää kortisolia
  • Lisää hyvinvointia
  • Polttaa rasvaa
  • Parantaa vahvuutta
  • Parantaa lihasten kasvua
  • Lisää kuntoa

  Useat tutkimukset osoittavat, että ashwagandha-uute lisää dopamiinin saatavuutta – aineen, jolla on suuri merkitys hyvinvoinnille ja onnellisuudelle..

  Yksi tärkeimmistä käyttötarkoituksista on uni. Syynä on sen vaikutus GABA:han, tärkeään välittäjäaineeseen, joka vähentää hermojen ärsytystä, mikä helpottaa aivojen rentoutumista.

  Useat uutetta koskevat tutkimukset osoittavat myös hyvän vaikutuksen muistiin, loogiseen ajatteluun ja keskittymiskykyyn.

  Yksi ilmeisimmistä vaikutuksista on sukupuolihormonit testosteroni, progesteroni ja estrogeeni – anaboliset, rakentavat ja energiaa luovat hormonimme, jotka ovat suoraan vastakkaisia kortisolille. Ashwagandhaa koskevat tutkimukset osoittavat, että sukupuolihormonien määrä kasvaa, kun kortisolin tuotanto vähenee. Lisäksi ashwagandha aktivoi gonadotropiinin tuotannon, mikä lisää LH:n - hormonin, joka puolestaan helpottaa testosteronin muodostumista – tuotantoa.

  Useat kliiniset tutkimukset osoittavat, että voima, lihasten kasvu ja kunto kasvavat. Tähän vaikuttavat useat tekijät, mukaan lukien ATP:n, soluissa käytetyn energian, tuotannon kasvu. Lisäksi kehon omaa kreatiinituotantoa stimuloidaan, mikä lisää lihasten työkykyä. Kortisolitason laskiessa myös hemoglobiinin määrä kasvaa ja hapenottokyky paranee.

  Ylipainon ja stressin välillä on selkeä yhteys, ja syy sille on se, että kortisoli lisää verensokeripitoisuutta ja hidastaa aineenvaihduntaa. Ylimääräinen energia siirtyy rasvaresursseihin, joihin on helppo päästä, erityisesti vatsan ja vyötärön ympärille. Lisäksi stressi aiheuttaa usein sokeripitoisen ja runsaasti rasvaa sisältävien elintarvikkeiden tarpeen. Kun stressi vähenee, anabolisten, energiaa kuluttavien hormonien eli testosteronin, progesteronin ja estrogeenin määrät kasvavat samanaikaisesti ATP:n –soluenergian – tuotannon lisääntyessä, mikä johtaa huomattavaan kalorien kulutuksen kasvuun. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että sekä paino että BMI pienenevät otettaessa tätä uutetta.


  Annostus:
  2 kapselia päivässä.

  Määrä:
  100 kapselia.
  Koko:
  100 caps
 • Ainesosat
 • SisältöPer 2 kapselia
  Asgwagandha-uute1 000 mg


  Ainesosat:
  ashwagandha-uute, täyteaine: mikrokristallisoitu selluloosa, kapseli: liivate (naudasta), väriaine: titaanidioksidi.

Arvostelut (28)

28 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Anni 2023-03-27
Vahvistettu ostos
Huomasin eron oloon jo viikossa. Laskee stressitasoa ja parantaa unta, joten energiaa on paljon enemmän kun palautuu öisin paremmin. Älykellon body battery ei ole ikinä ollut näin korkealla herätessä! :) Olo on paljon rennompi ja rauhoittuneempi.
Nora 2022-11-16
Otan iltaisin koska huomaan, että aiheuttaa pientä väsymystä/rentoutumista
Denis 2022-07-09
Vahvistettu ostos
Хороший препарат
Pedram Därvishi 2021-07-10
huomasin viikossa jo erin
Näytä lisää
28 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Shop Instagram

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5