Viimeinen mahdollisuus

163
Kampanja
20
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 100+ kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM Omega-3 100 caps

100 kapselia
€11.90 -20%
200 kapselia
€23.80 -15%
300 caps
€35.70 -11%
€14.90 / €11.90
€10.90

Aiempi alin hinta

€10.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(6)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Omega-3

 • Tuotekuvaus
 • Välttämättömät Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA GAAM Health Series -sarjasta.
  GAAM Health Series Omega-3 on ravintolisä, joka sisältää elintärkeitä EPA- ja DHA-rasvahappoja. GAAM Health Series Omega-3 sisältää elintärkeitä monityydyttämättömiä rasvoja, joita keho ei voi itse tuottaa, vaan niitä täytyy saada ravinnosta.

  • Tulehdusta vähentävä vaikutus
  • Parantaa verenkiertoa
  • Edistää hyvinvointia
  • Tukee dieettiäsi

  Omega-3-rasvahapoilla on elimistössä monia tehtäviä, ja niitä tarvitaan muun muassa rakentamaan ja korjaamaan soluja. Ne vaikuttavat myös verenpaineen säätelyyn, munuaisten toimintaan sekä immuunipuolustukseen. Omega-3 vähentää veren hyytymistä ja sitä kautta pienentää veritulppariskiä.


  Annostusohje:

  3 kapselia päivässä.

  Koko:
  100 kapselia.
  Ei sisällä:
  Gluteeni, Laktoosi, Maito, Pähkinät, Palmuöljy, Väriaineet
  Koko:
  100 caps
  Käyttötarkoitus:
  Kasvata lihaksia, Painon nousu, Tule vahvaksi, Voi hyvin
  Muoto:
  Kapseli
  Ruokavalio:
  Keto, LCHF
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö Per 3 kapselia
  Omega 3 3 000 mg
  EPA 540 mg
  DHA 360 mg

  Ainesosat: KALAöljy, antioksidantti (E307), kapseli: liivate (naudasta).
 • FAQ

Arvostelut (6)

6 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Anton 2020-11-10
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Edullinen ja erittäin hyvä tuote niille, jotka haluavat tuntea olonsa valoisammaksi ja tuntea olonsa paremmaksi Kuten tavallista, erittäin hyvä palvelu proteiiniyrityksessä ja hyvä suorituskyky tuotteissaan! Erittäin suositeltavaa
Marre 2020-09-16
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Hyvä tuote, joka voidaan ottaa helposti päivän alussa varmistaaksesi, että saat terveellisiä rasvoja. Pakkaus on hyvä ja joustava, ei liian kömpelö.
Jennipher 2020-05-27
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Täydellinen ja edullinen tuote. Hyvin toistensa sim harjoittaa paljon eikä syö niin paljon kalaa. Kehoni tunne tuntuu paremmalta omega-3-lisäravinteilla.
Walle 2020-04-23
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Täydellinen tuote, jos et halua syödä kalaa. Otan kaksi tablettia aamulla ja siitä lähtien, kun aloitin sen, olen huomannut, että olen menettänyt enemmän rasvaa vatsaani. Tämä liittyy tietenkin tasapainoiseen ruokavalioon, voimaharjoitteluun ja sydänliikkeeseen. Suosittelemme! .
Näytä lisää
6 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5