Viimeinen mahdollisuus

6
Summer Sale
18
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 45 kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM Magnesium 90 caps

1 kpl
€8.90 -18%
180 kapselia
€17.80 -15%
270 caps
€26.70 -8%
€10.90 / €8.90
€8.90

Aiempi alin hinta

€8.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(6)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Magnesium

 • Tuotekuvaus
 • GAAM -sarjan magnesiumkapselit.
  GAAM Magnesium on kätevä kapseli, joka sisältää puhdasta magnesiumia. Se on tärkeä hivenaine, jolla on useita elintärkeitä tehtäviä elimistössä. Se muun muassa säätelee metabolisia prosesseja, jotka mahdollistavat ravinnossa olevien ravintoaineiden hyödyntämisen.

  • Edistää normaalia proteiinisynteesiä
  • Tukee lihasten normaalia toimintaa
  • Edistää hermostonnormaalia toimintaa
  • Elektrolyyttitasapaino


  Tärkeä rooli elimistössä

  Magnesiumilla on tärkeä merkitys immuunipuolustuksen toiminnalle ja sitä tarvitaan myös luuston vahvistamiseen. Magnesium on tärkeää myössydämeen ja lihaksiin kulkevien hermosignaalien normaalin toiminnan ylläpitämiseksi. 


  Vår innsats for en mer bærekraftig fremtid!

  Hos GAAM jobber vi kontinuerlig med å redusere vår miljøpåvirkning. Vi tok det første steget i 2020 ved å bytte kapselboksene fra PET til biobasert HDPE, og nå tar vi neste skritt ved å tilpasse bokstørrelsene til hvert enkelt produkt. På denne måten kan vi redusere plastforbruket og optimalisere transportene. Bare gjennom disse endringene reduserer vi plastforbruket med over 780 kg per år, og vi bidrar til en mer bærekraftig fremtid!  Annostusohje:

  1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä..

  Määrä:
  90 kapselia.
  Ei sisällä:
  Gelatiini, Gluteeni, Kananmuna, Laktoosi, Maito, Maitoproteiini, Pähkinät, Palmuöljy, Soija, Sokeri
  Koko:
  90 caps
  Käyttötarkoitus:
  Voi hyvin
  Muoto:
  Kapseli
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • SisältöPer 1 kapselia
  Magnesiumsitraatti
  Josta magnesiumia
  800 mg 55 % DRI*
  200 mg 55 % DRI*
  *DRI: Päivittäinen saantisuositus


  Ainesosat: magnesiumsitraatti, täyteaine: mikrokristallisoitu selluloosa, piidioksidi, kapseli: liivate (naudasta), väriaine: titaanidioksidi.
 • FAQ

Arvostelut (6)

6 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Teemu 2023-10-02
Vahvistettu ostos
Hyvän hinta-laatusuhteen magnesiumsitraatti. Halvan hinnan lisäksi kapselia kohden myös enemmän magnesiumia, kuin vastaavissa tuotteissa.
Sofia Lundström 2020-09-14
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Edullinen ja helppo niellä! Vähentää myös haluja ja stressiä, jatkuu todella tämän nimen kanssa
2020-07-11
Vahvistettu ostos
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Todella edullinen tuote! Puhdas magnesium ja sillä ei ole mitään valitettavaa. Suosittelee gaam-ravintotuotteiden käyttöä, koska ne ovat korkealaatuisia ja niillä on luotettavia tuotteita
2020-05-31
Vahvistettu ostos
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Minulla on ollut kramppeja vasikoissani 14-vuotiaasta lähtien ja olen ottanut magnesiumia joka ilta sen jälkeen ja minulla ei ole enää kouristuksia. Iso plus, että se on halpaa
Näytä lisää
6 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5