Proteincompanyn hintatakuu

Osta aina parhaaseen hintaan!

Tarjoamme tuotteillemme hintatakuun 7 päivän ajaksi. Jos onnistut löytämään tuotteen halvemmalla hinnalla miltä tahansa muulta verkkosivustolta, tarjoamme saman hinnan. Jos alennamme itse hintaa 7 päivän sisällä, hyvitämme erotuksen asiakastilillesi.

Näin hintatakuu toimii:

Täytä yhteydenottolomake hintatakuulle ja kerro meille, että haluat hyödyntää hintatakuuta. Viestin tulee sisältää linkki tai jokin muu selkeä todiste tarjouksesta, jossa on alempi hinta. Kuvakaappausta tarjouksesta ei hyväksytä.

Mitä tapahtuu sen jälkeen?

Ilmoitamme sinulle, hyväksymmekö hintatakuupyyntösi vai emme. Jos kaikki näyttää hyvältä, muutamme tilauksesi hintaa, mutta vain jos tilaustasi ei ole vielä lähetetty. Jos tilauksesi on jo lähtenyt varastoltamme, hyvitämme sinulle erotuksen asiakastilillesi!

Jotta hintatakuu on voimassa, seuraavien ehtojen tulee täyttyä:

Sinun on henkilökohtaisesti, ei jonkin kolmannen osapuolen kautta, otettava yhteyttä asiakaspalveluun joko ennen tilauksesi tekemistä tai viimeistään 7 päivän kuluessa ostoksen tekemisestä. Jos tilauksesi ei ole lähtenyt varastoltamme, hinta voidaan muuttaa. Jos tilaus sen sijaan on jo lähetetty meiltä, ​​hyvitämme erotuksen asiakastilillesi.

Hintatakuu koskee ainoastaan samoja tuotteita, eli saman merkin, maun ja koon tuotteita. Tuotteet, joilla on erityisehdot, eivät kuulu hintatakuun piiriin. Tällaisia ovat esimerkiksi tuotteet, jotka myydään edullisemmin lyhyen eräpäivän vuoksi. Hintakuu on voimassa ainoastaan ilman alennuskoodeja.

Jos tuotteen hintaan lisätään muita maksuja, esimerkiksi pantti, on se sisällytettävä vertailuun.

Hintatakuu koskee vain tuotteita, jotka voi ostaa suomalaisesta verkkokaupasta, ja sen on oltava saatavilla sekä kyseisellä sivulla että Proteincompany.fi-verkkokaupassa ostohetkellä. Hintatakuu ei siis koske fyysisissä liikkeissä myytäviä tuotteita.

Verkkokaupan on oltava Suomessa rekisteröityneen yrityksen ylläpitämä, ja sillä on oltava selkeät yhteystiedot ja yritystunnus.