Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Näytä lavat
Maku
Ruokavalio
Käyttötarkoitus
Hinta
Tuote 4 sta 4

Mitä kombucha on?

Kombucha on itse asiassa hyytelömäinen sienikasvi, joka saatetaan yhdessä sokerin kanssa käymistilaan ja josta valmistetaan juomaa lisäämällä siihen vihreää tai valkoista teetä. Juoma sisältää paljon terveyttä edistäviä bakteereita, jotka tekevät hyvää vatsalle ja suolistolle. Kombuchan terveellisyyttä lisäävät sen sisältämät entsyymit, antioksidantit, vitamiinit ja mineraalit.

Kombucha lisää terveyttä ja voimaa

Kombuchalla on esitetty olevan kauneutta ja terveyttä edistäviä vaikutuksia. Totta onkin, että sen avulla voit saada paremman bakteeritasapainon ja saat lisää elimistösi toiminnalle tarpeellisia ainesosia. Kombuchalla on myös voimakas puhdistava vaikutus ja se poistaa haitallisia kuona-aineita, jotka tekevät ihosta harmaan ja väsyneen, hiuksista ohuemmat ja kynsistä hauraammat. Ja kukapa ei tuntisi itseään kauniimmaksi, kun iho on säteilevä, hiukset kiiltävät ja kynnet vahvat?

Muiden positiivisten vaikutusten lisäksi kombucha:
  • Parantaa muistia
  • Vahvistaa puolustuskykyä
  • Antaa energiaa

Paljonko Kombucha-juomaa saa käyttää?

Koska kombuchalla on hyvin vahva puhdistava vaikutus, on tärkeää, että sitä ei nautita liikaa. Hyvä mittari on, että ellet ole käyttänyt tuotetta aikaisemmin, kombuchaa ei tulisi käyttää enempää kuin mitä viiniä on suositeltu nautittavaksi päivittäin, eli 100–250 ml. Jonkin ajan kuluttua määrän voi kaksinkertaistaa, mutta ei enempää.

Osta kombucha-juomasi Proteinbolagetista! Tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen, kun ostoksesi arvo ylittää 499 SEK.