Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Näytä lavat
Maku
Ruokavalio
Käyttötarkoitus
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-20%
Kampanja
2 Puhdistamo Luomu Kombucha 370ml
-20%
Kampanja
0 12 x Puhdistamo Luomu Kombucha 370ml
-20%
Kampanja
0 12 x Puhdistamo Luomu Kombucha 370 ml Vadelma
Tuote 4 sta 4

Mikä on Kombucha?

Kombutsha on alun perin hyytelömäinen sieni, jota käytetään fermentoimalla ja lisäämällä sokeria sekä vihreää tai valkoista teetä juoman valmistamiseksi. Juoma sisältää paljon terveellisiä bakteereja, jotka tekevät hyvää vatsalle ja suolistolle. Lisäksi Kombutsha on terveellistä, koska se sisältää runsaasti entsyymejä, antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita.

Tule terveemmäksi ja hyvinvoivammaksi kombuchan avulla

Monet väittävät, että Kombuchan juomisella tulet kauniimmaksi ja terveemmäksi. Yksi asia on varma – suoliston bakteerikanta hyötyy ja saat elimistöösi runsaasti tarpeellisia ja hyviä aineita. On kuitenkin mainittava, että Kombuchalla on voimakas puhdistava vaikutus, joka poistaa myrkyllisiä kuona-aineita – jotka voivat tehdä ihosi sameaksi ja väsyneeksi, hiuksesi elottomiksi ja kynnet hauraiksi. Ja kuka ei tunne olonsa kauniimmaksi säteilevän ihon, kiiltävien hiusten ja vahvojen kynsien kanssa?

Monia terveysetuja kombuchalla

Kombucha on tullut yhä suositummaksi terveyspommiksi juoman muodossa. Ja syystäkin, kombucha juomana voi tuoda monia terveyshyötyjä. Tässä listattuna 5 vankkaa etua:

  1. Parannettu ruoansulatus: Kombucha on käynyt juoma, joka sisältää probiootteja, jotka voivat parantaa ruoansulatusta ja imeä ravintoaineita tehokkaammin.
  2. Vahvistaa immuunijärjestelmää: Kombuchan probiootit voivat tukea immuunijärjestelmää edistämällä terveellistä suolistomikrobistoa. Tämä puolestaan voi auttaa kehoa taistelemaan infektioita ja sairauksia vastaan!
  3. Lisätty energia ja ravintoarvo: Kombucha sisältää monia ravintoaineita, kuten B-vitamiineja, entsyymejä ja antioksidantteja. Nämä ravintoaineet voivat tarjota luonnollisen energiapiikin ja edistää yleistä hyvinvointia.

Kuinka paljon Kombuchaa voi juoda?

Koska kombutša on voimakkaasti puhdistava juoma, on tärkeää olla juomatta liikaa. Hyvä mittari on olla kuluttamatta enempää kuin päivittäinen viinin suositeltu annos, eli 100-250 ml, jos et ole aiemmin juonut kombutšaa. Ajan myötä voit kaksinkertaistaa määrän, mutta ei enempää.

Osta edullista kombuchaa Proteincompanyltä

Löydä Kombucha meiltä Proteincompanyltä - terveellinen ja virkistävä juoma lyömättömään hintaan. Anna terveydellesi buustia valikoimamme edullisilla Kombucha-tuotteilla. Osta nyt ja nauti virkistävästä ja herkullisesta juomasta paremman hyvinvoinnin edistämiseksi!