Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Urheilujuomat

Useimmat urheilujuomat on tarkoitettu täyttämään lihaksia polttoaineella ja kompensoimaan energiakatoa. Urheilujuomista saatavat hiilihydraatit auttavat sinua – yhdessä nesteen kanssa –keskittymään ja suoriutumaan paremmin. Meiltä löydät urheilujuomia tunnetuilta valmistajilta, kutenGAAM Nutrition, Vitargo ja Enervit. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 9 sta 9

Muut ostivat myös

Mitä urheilujuomat sisältävät?

Urheilujuomat sisältävät usein hiilihydraatteja, suolaa ja elektrolyyttejä, jotka antavat väsyneille lihaksille uutta polttoainetta, erityisesti kompensoidakseen kestävyysharjoittelun aiheuttamaa energiankulutusta. Urheilujuomissa esiintyvä pieni määrä hiilihydraatteja imeytyy elimistöön helposti ja nopeasti. Juomaan voi olla myös lisätty vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka voivat ehkäistä väsymystä.

Kuka voi juoda urheilujuomia?

Ei ole ketään, joka ei voisi juoda urheilujuomia. Mutta jos urheilujuoman pitäisi edistää treeniäsi, ne sopivat erityisesti kestävyysharjoitteluun ja kestävyyskuntoa vaativaan treeniin. Urheilujuomasta saamasi hiilihydraatit voivat muun muassa parantaa suorituskykyä ja vireyttä.

Huomaa, että lähes kaikki puhtaat urheilujuomat sisältävät hiilihydraatteja.