Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Vitamiinijuomat

Vitamiinijuomat ovat täydellisiä sinulle, joka kaipaat hieman ylimääräistä energiaa ja hyvää vitamiiniboostia. Useimmille monipuolinen ruokavalio riittää täyttämään kehon tarpeet. Jos se ei riitä, saatat tarvita vitamiini- tai kivennäisainelisää täydennykseksi. Meillä on vitamiinijuomia eri suosikkimerkeiltä, kuten Vitamin Well, NOBE Aloe Vera ja NoRR Company. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
26
Kampanja
24 x GAAM Energy, 330 ml, Havana Beach
NJIE Fruktdryck, 1 l
Lisää vaihtoehtoja
20
Toukokuun kampanja
HealthyCo ECO Shot Ginger Turmeric & Chili, 500 ml
Lisää vaihtoehtoja
20
Toukokuun kampanja
HealthyCo ECO Shot Ginger, 500 ml
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 4 sta 4

Muut ostivat myös

Mikä on vitamiinijuoma?

Vitamiinijuoma on juoma, johon on loogisesti pääteltynä lisätty vitamiineja ja kivennäisaineita. Juoman sisältämät kivennäisaineet ja vitamiinit voivat vaihdella juoman käyttötarkoituksesta riippuen. Valitessasi juomaa aloita siis siitä, millainen vitamiinien ja kivennäisaineiden tarve sinulla on.

Vitamiinit ja kivennäisaineet

Vitamiinit ovat orgaanisia aineita, joita keho ei pysty tuottamaan yksin, mutta jotka ovat välttämättömiä hyvinvointimme kannalta. Tämän vuoksi on tärkeää, että saamme niitä ulkopuolelta. Toisten mielestä monipuolinen ruokavalio on riittävä, kun taas toiset haluavat varmistaa vitamiinien saannin ravintolisien tai vitamiinijuomien avulla. Vitamiinien tavoin myös kivennäisaineilla on tärkeitä ominaisuuksia ja erilaisia tehtäviä. Kivennäisaineet auttavat muun muassa luuston rakentamisessa, aineenvaihdunnassa ja hormonituotannossa.