Kirjaudu sisään
Selaushistoria

DAA

Aminohappo DAA eroaa muista aminohapoista, sillä se ei sisälly proteiinin rakenteeseen. Sen sijaan se näyttää vaikuttavan GH- ja IGF-1-hormonien tuotantoon. DAA edistää muun muassa palautumista ja lihasten korjautumista treenin jälkeen. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 5 sta 5

Muut ostivat myös

Mitä on DAA?

DAA on D-Aspartic Acid tai D-asparagiinihappo. Se on aminohappo, jolla uskotaan olevan merkitystä hormonien GH ja IGF-1 tuotannossa. Nämä ovat hormoneja, jotka voivat olla tärkeitä lihastesi palautumiselle ja korjautumiselle. GH on kasvuhormoni, joka edistää pääasiassa solujen jakautumista ja uusiutumista. Se voi myös auttaa tehostamaan proteiinisynteesiä ja siten myös parantamaan lihastesi palautumista ja korjautumista. IGF-1 on hormonien rakennukseen osallistuva kasvutekijä, joka tukee luustoa samalla tavalla.

DAA lisäravinteena

Löydät usein DAA:ta erillisenä lisänä tai palautumista ja lihaskasvua edistävien tuotteiden ainesosana. DAA-lisäravinnetta etsiessä on syytä pitää mielessä, että asparagiinihappo L-muodossa (vapaa muoto) toimii eri tavalla ja sillä on erilainen tehtävä elimistössä. L-asparagiinihappo ei siis anna samoja tuloksia kuin DAA.

DAA on suosittu monien kehonrakentajien keskuudessa. Sitä käytetään usein lihasmassan kasvattamiseen, ja se voi luonnollisesti edistää useiden hormonien vapautumista!