Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-18%
Kampanja
40 GAAM DAA 120 caps
€13.90 €16.90
-20%
Kampanja
9 Sportlab DAA Natural Testobooster 100 caps
-20%
Varastontyhjennys
2 Scitec Nutrition DAA PRO 100 caps
Tuote 4 sta 4

Mitä on DAA?

DAA on D-Aspartic Acid tai D-asparagiinihappo. Se on aminohappo, jolla uskotaan olevan merkitystä hormonien GH ja IGF-1 tuotannossa. Nämä ovat hormoneja, jotka voivat olla tärkeitä lihastesi palautumiselle ja korjautumiselle. GH on kasvuhormoni, joka edistää pääasiassa solujen jakautumista ja uusiutumista. Se voi myös auttaa tehostamaan proteiinisynteesiä ja siten myös parantamaan lihastesi palautumista ja korjautumista. IGF-1 on hormonien rakennukseen osallistuva kasvutekijä, joka tukee luustoa samalla tavalla.

DAA lisäravinteena

Löydät usein DAA:ta erillisenä lisänä tai palautumista ja lihaskasvua edistävien tuotteiden ainesosana. DAA-lisäravinnetta etsiessä on syytä pitää mielessä, että asparagiinihappo L-muodossa (vapaa muoto) toimii eri tavalla ja sillä on erilainen tehtävä elimistössä. L-asparagiinihappo ei siis anna samoja tuloksia kuin DAA.

DAA on suosittu monien kehonrakentajien keskuudessa. Sitä käytetään usein lihasmassan kasvattamiseen, ja se voi luonnollisesti edistää useiden hormonien vapautumista!