Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-27%
Kampanja
434 GAAM Candy Series EAA, 400 g
Lisää vaihtoehtoja
-27%
Kampanja
115 GAAM EAA, 400 g
Lisää vaihtoehtoja
€15.90 €21.90
-30%
Kampanja
9 Self Omninutrition EAA Pro, 250 g
Lisää vaihtoehtoja
16 Elit Nutrition EAA + BCAA, 400 g
Lisää vaihtoehtoja
-29%
Lokakuun kampanja
6 Strength EAA, 520 g
Lisää vaihtoehtoja
alkaen €24.90 alkaen €34.90
2 BioTechUSA EAA ZERO, 350 g
Lisää vaihtoehtoja
8 Delta Nutrition EAA Amino, 400 g
Lisää vaihtoehtoja
7 ä NANO EAA, 420 g
Lisää vaihtoehtoja
8 Olimp EAAnabol Xplode, 520 g
Lisää vaihtoehtoja
1 Better You Premium EAA, 480 g
Lisää vaihtoehtoja
7 Fairing Amino Rush, 500 g
Lisää vaihtoehtoja
0 SSN EAA+, 300 g
€31.90
4 Redcon1 Grunt, 285 g
Lisää vaihtoehtoja
-30%
Kampanja
15 Self Omninutrition EAA Pro, 500 g
Lisää vaihtoehtoja
Uutuus
-20%
Kampanja
1 Aware Nutrition EAA, 330 g
Tuote 24 sta 24
Loading...

Mitä EAA tarkoittaa?

Aikuiset tarvitsevat kaikkia kahdeksaa välttämätöntä aminohappoa, jotta keho pystyy korjaamaan ja rakentamaan tärkeitä lihaksia ja kudoksia uudelleen. EAA on lyhenne englanninkielen sanoista Essential Amino Acids ja koska elimistö ei pysty tuottamaan näitä välttämättömiä aminohappoja itse, meidän on saatava niitä ruokavalion tai ravintolisien kautta. Lisäksi, jos liikut paljon, tarvitset yleensä enemmän näitä aminohappoja palautuaksesi nopeammin ja jatkaaksesi kovaa harjoittelua mahdollisimman pian.

Milloin EAA-ravintolisiä suositellaan?

Jotta varmistaisit riittävän aminohappojen saannin ja stimuloit lihasten kehitystä, voit vapaasti noudattaa proteiinipitoista ruokavaliota, jotka sisältävät palkokasveja, lihaa, munia ja kalaa. Kuitenkin, jos harrastat paljon liikuntaa tai olet vegaani, sinun tulee mitä todennäköisimmin täydentää välttämättömien aminohappojen saantia ravintolisien avulla.

Mihin aikaan päivästä EAA-ravintolisiä tulisi ottaa? Itse asiassa EAA-ravintolisiä voidaan nauttia mihin vuorokauden aikaan tahansa – sekä ennen harjoittelua, sen aikana että sen jälkeen. Sinä päätät. Voit myös nauttia välttämättömiä aminohappoja lepopäivinä, sillä elimistö tarvitsee proteiinia joka päivä.

Liikunta yhdessä EAA-lisäravinteiden kanssa

Koska tarvitset runsaasti proteiinia harjoittelun aikana, EEA on tähän tehtävään täydellinen ravintolisä. Välttämättömät aminohapot ovat puhdasta ja yksinkertaista proteiinia. Koska ne imeytyvät suoraan elimistöön, voit nauttia niitä ravintolisien muodossa mihin vuorokauden aikaan tahansa ja huomata nopeita tuloksia. EEA-ravintolisien ansiosta lihakset palautuvat välittömästi, mikä puolestaan tarjoaa sinulle paremmat olosuhteet treenin jatkamiseen mahdollisimman pian.

EAA sopii ravintolisäksi sinulle riippumatta siitä, harrastatko paljon voimaharjoittelua vai kestävyysliikuntaa.

Osta EAA-tuotteita ja saat ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille

Meiltä löydät useiden suurten toimittajien EAA- ja BCAA-tuotteet kohtuulliseen hintaan. Useimmat EAA-valmisteet toimitetaan jauheena, joten ne on helppo laimentaa veteen, maitoon tai muuhun juomaan. Tämän jauheen etuna on se, että se maistuu hyvältä ja se on helppo nauttia. Lisäksi se tuottaa tietynlaista kylläisyyden tunnetta.

Vinkki! Jos juot mieluiten vettä harjoittelun aikana, voit nauttia muutaman siemauksen veteen laimennettua EAA-ravintolisää tavallisen mauttoman veden sijaan. Näin saat samaan aikaan annoksen proteiinia ja sammutat janosi.

Suojaa kehoasi sillä, mitä se eniten tarvitsee – rakennat näin parempaa lihasmassaa ja takaat nopeamman palautumisen!