Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-14%
Summer Sale
30 GAAM GABA 100 caps
Lisää vaihtoehtoja
€11.90 €13.90
-15%
Summer Sale
4 Elit Nutrition GABA + L-Theanine 60 caps
-20%
Summer sale
7 Fairing GABA Te 200 g
€16.72 €20.90
-8%
Summer Sale
1 GAAM GABA 200 caps
Lisää vaihtoehtoja
€23.80 €25.90
-6%
Summer Sale
3 GAAM GABA 300 caps
Lisää vaihtoehtoja
€35.70 €37.90
-15%
Summer Sale
0 Great Earth Bedtime 60 caps
-15%
Summer Sale
4 Swedish Supplements Slow Down 60 caps
Tuote 11 sta 11

Mikä on GABA?

GABA (gamma-aminovoihappo) on ei-välttämätön aminohappo, joka toimii hermoverkkojen välittäjäaineena aivoissa. Se auttaa rauhoittamaan hermostoa ja säätämään aivojen toimintaa.

Mihin GABA auttaa?

GABA voi tarjota monia terveyshyötyjä, kuten auttaa vähentämään stressiä, ahdistusta ja parantamaan unen laatua. Se voi myös vaikuttaa positiivisesti aivojen toimintaan lisäämällä kasvuhormonin tuotantoa ja suojella aivosoluja.

Mitkä ovat GABA:n vaikutukset?

Vaikutukset GABA:lla voivat vaihdella henkilön terveydentilan ja harjoitusohjelman mukaan. Yleisesti ottaen GABA voi auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta, parantamaan unen laatua ja vaikuttamaan positiivisesti aivojen toimintaan. Joissakin tutkimuksissa on myös havaittu, että GABA voi auttaa lisäämään lihasmassaa edistämällä kasvuhormonin tuotantoa ja vähentämällä lihasten väsymystä.

Mitkä ovat GABA:n sivuvaikutukset?

GABA:lla ei yleensä ole vakavia sivuvaikutuksia, vaan se koetaan useimmiten pelkästään positiivisina vaikutuksina. Joillakin henkilöillä voi kuitenkin esiintyä lieviä sivuvaikutuksia suurina annoksina, kuten lievää sydämentykytystä ja hengenahdistusta, päänsärkyä tai vatsavaivoja. Siksi on tärkeää noudattaa annostusta välttääksesi nämä oireet.

Rauhoittava vaikutus

Jos kärsit stressistä tai univaikeuksista, GABA on upea ravintolisä, koska se vaikuttaa rauhoittavasti hermostoon. Se on myös hyvä sinulle, joka treenaat paljon ja olet usein liikkeellä tai fyysisesti aktiivinen. Harjoittelun jälkeen voi joskus olla vaikeaa rentoutua. Silloin GABA on todella avuksi. Ota GABA päivittäin 1-2 kapselia ennen nukkumaanmenoa tyhjään vatsaan ja tunne rauhan tulevan!

Usein GABA-valmisteitamme on laajennettu esimerkiksi B-vitamiineilla. Nämä puolestaan auttavat sinua torjumaan väsymystä ja uupumusta. Tutustu GABA-valikoimaamme nähdäksesi, mikä tuote voisi sopia sinulle parhaiten. Jos suurin tavoitteesi on väsymyksen, stressin ja univaikeuksien torjuminen, kannattaa tutustua ashwagandhaan ja ruusujuureen, kaksi kasvia, joilla on adaptogeenisia vaikutuksia. Ne voivat olla upeita ravintolisiä stressin hallintaan ja tasapainoisen hermovälittäjätoiminnan (mukaan lukien GABA) edistämiseen kehossa.

Onko sinulla kysyttävää GABA-lisäravinteista valikoimassamme? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää - autamme mielellämme!