Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-25%
Viikkokampanja
30 GAAM Health Series GABA, 100 caps
Lisää vaihtoehtoja
-35%
Viikkokampanja
4 GAAM Health Series GABA, 300 caps
Lisää vaihtoehtoja
-30%
Viikkokampanja
4 GAAM Health Series GABA, 200 caps
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 8 sta 8
Loading...

Mitä on GABA?

GABA on lyhenne englanninkielisestä superpitkästä sanasta Gamma-AminoButyric Acid eli Gamma-aminovoihappo. Se on aminohappo, jota löytyy luonnollisesti elimistön soluista, ja joka toimii välittäjäaineena, jolla on estäviä ominaisuuksia. Jotta aivojen signaalit lähetetään tarkalleen sinne, missä niitä tarvitaan, GABA:n estävä aine auttaa estämään hermoja reagoimasta tai vierekkäisten hermosolujen aktivoitumista väärällä signaalilla. Kuvittele, että sinun täytyy nousta keskellä yötä vessaan. Haluat tällöin sytyttää vessan valon, eikä joka ikistä valoa talossa. Jos näin käy, sulake saattaa palaa, ja yhtäkkiä sinulla ei ole valoa ollenkaan. Samanlainen tilanne voi tapahtua aivoissa, jos GABA-tasot eivät ole riittävän korkeat.

GABA lisäravinteena

GABA-lisäravinteella on ensisijaisesti rauhoittavia vaikutuksia, ja se voi olla hyödyllinen niille, jotka kärsivät esimerkiksi unihäiriöistä tai tuntevat olonsa usein hermostuneeksi. GABA auttaa kehoa alentamaan ja rauhoittamaan aktiivisuustasoa, joten kehosi saa kunnon mahdollisuuden palautua kaiken sen jälkeen, mitä voi tapahtua treenin aikana ja arkielämässä.

GABA on suosittu niiden keskuudessa, joilla on vaikeuksia nukkua yöllä, tai jotka tarvitsevat hieman apua rentoutumiseen.