Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Tuote 7 sta 7

Mitä on HMB?

HMB on niin sanottu metaboliitti. Kun syöt ruokaa (tai vastaavaa), kehosi hajottaa sen. Tämän hajoamisen tuotteita kutsutaan metaboliiteiksi. HMB on haarautuneen leusiini-aminohappoketjun metaboliitti. HMB:tä tuotetaan siis silloin, kun aminohappo leusiini metaboloituu elimistössä. Tutkimukset osoittavat, että HMB edistää lihaskasvua estämällä lihasten hajoamista, kun treenaat kovaa tai olet dieetillä.

Hajota ja rakenna

Useimmat kovaa treenaavat ihmiset tietävät, kuinka tärkeää on antaa kehon levätä aina silloin tällöin. Jotta lihaksillasi olisi aikaa rakentua uudelleen, on tärkeää antaa niille oikeanlaiset olosuhteet lepäämällä kunnolla ja mahdollisten lisäravinteiden avulla. HMB-lisäaineet voivat helpottaa palautumisprosessia. Se auttaa kehoasi palautumaan ja lihaksia korjautumaan nopeammin.

Jos tavoitteenasi on isot lihakset, sinun on kasvatettava enemmän lihasmassaa kuin kehosi ehtii hajottaa. Jos teet näin, lihasten rakentaminen ei yleensä tuota ongelmia, mutta se ei ole aina niin helppoa. HMB auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi edistämällä lihasmassan kasvua ja pysäyttämällä hajoamisen.