Kirjaudu sisään
Selaushistoria

L-Arginiini

Jos pidät voimaharjoittelusta, tunnet varmasti L-arginiinin. Se nousee usein esiin keskusteluissa, joissa puhutaan pumpista lihaksissa ja verenkierrosta. L-Arginiini auttaa nimittäin kehoasi laajentamaan verisuonia, jolloin veren määrä lihaksissa kasvaa. Se saattaa aiheuttaa paineen tunnetta lihaksissa voimaharjoittelun aikana. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 19 sta 19

Muut ostivat myös

Mitä on L-Arginiini?

Aminohappo L-Arginiini lisää typpioksidin (NO) määrää kehossa, mikä auttaa laajentamaan verisuoniasi, jolloin verenkierto työskenteleville lihaksille lisääntyy.

Arginiini lisäravinteena

L-Arginiini-lisäravinnetta käytetään usein pre-workout-tuotteissa, mutta sitä on saatavilla myös erillisenä lisäravinteena. Jos aminohapon nimi yhdistetään L-kirjaimeen, se tarkoittaa, että aminohappo on vapaassa muodossa. Elimistösi voi hyödyntää niin sanotun vapaan aminohapon paljon nopeammin, sillä sitä ei tarvitse hajottaa, ennen kuin se vaikuttaa.

Arginiinista on tullut erittäin suosittu niiden keskuudessa, jotka treenaavat voimaharjoittelua ja haluavat paljon painetta/pumppia lihaksiin treenin aikana.