Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
Tuote 20 sta 20

Mitä on L-Glutamiini?

L-Glutamiini on ei-välttämätön aminohappo, mikä tarkoittaa sitä, että elimistö voi tuottaa glutamiinia itse. Tätä aminohappoa metaboloituu elimistössä eniten ja nopeimmin kaikista aminohapoista. Vaikka lihaksesi koostuvat suurilta osin glutamiini-aminohaposta, on silti tärkeää, että lihaksesi saavat riittävästi glutamiinia, kun kuormitat kehoasi tavallista enemmän. L-Glutamiini on mukana ja sitä käytetään monissa elimistön välttämättömissä prosesseissa, ja sen puutos voi johtaa muun muassa immuunijärjestelmän heikentymiseen.

L-Glutamiini ja lihakset

Kun käytät L-Glutamiinia sisältävää lisäravinnetta, se voi stimuloida hormoneja, jotka auttavat rakentamaan lihaksia ja kasvattavat lihasten glykogeenivarastoja treenaamisen yhteydessä. Tämä on tärkeää, jos haluat olla mahdollisimman tehokas ja käyttää kaikkea lihaksissasi olevaa voimaa.

Pysy terveenä L-Glutamiinin avulla

L-Glutamiinin syöminen lisäravinteena ei hyödytä ainoastaan usein ja kovaa treenaavia. Sillä on myös tärkeä tehtävä immuunijärjestelmän toiminnassa. Toisin sanoen, L-Glutamiini auttaa sinua pitämään kehon puolustuskyvyn kunnossa ja välttymään sairastumisilta. Hyvän ja tehokkaan treenaamisen edellytyksenä on pysyä terveenä, ja ottamalla L-Glutamiinia teet immuunijärjestelmällesi palveluksen.