Kirjaudu sisään
Selaushistoria

L-Glutamiini

Aminohappo L-Glutamiini on yleisin ja nopein aminohappo kehossa. Se on suosittu ravintolisä monen voimaharjoittelijan mielestä, sillä L-Glutamiinilla on paljon lihaksia kasvattavia ominaisuuksia. Kun rasitat kehoasi kovan harjoittelun aikana tai ollessasi dieetillä, on tärkeä varmistaa L-Glutamiinin saanti etukäteen. Meiltä löydät L-Glutamiinia useilta suosituilta valmistajilta, kuten PEScience, Self Omninutrition ja Olimp Sport Nutrition. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
BioTechUSA 100% L-glutamine
Lisää vaihtoehtoja
PES Prolific, 280 g
Lisää vaihtoehtoja
BioTechUSA Glutamine Zero, 300 g
Lisää vaihtoehtoja
Womens Best L-glutamine, 200 g
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 34

Muut ostivat myös

Mitä on L-Glutamiini?

L-Glutamiini on ei-välttämätön aminohappo, mikä tarkoittaa sitä, että elimistö voi tuottaa glutamiinia itse. Tätä aminohappoa metaboloituu elimistössä eniten ja nopeimmin kaikista aminohapoista. Vaikka lihaksesi koostuvat suurilta osin glutamiini-aminohaposta, on silti tärkeää, että lihaksesi saavat riittävästi glutamiinia, kun kuormitat kehoasi tavallista enemmän. L-Glutamiini on mukana ja sitä käytetään monissa elimistön välttämättömissä prosesseissa, ja sen puutos voi johtaa muun muassa immuunijärjestelmän heikentymiseen.

L-Glutamiini ja lihakset

Kun käytät L-Glutamiinia sisältävää lisäravinnetta, se voi stimuloida hormoneja, jotka auttavat rakentamaan lihaksia ja kasvattavat lihasten glykogeenivarastoja treenaamisen yhteydessä. Tämä on tärkeää, jos haluat olla mahdollisimman tehokas ja käyttää kaikkea lihaksissasi olevaa voimaa.

Pysy terveenä L-Glutamiinin avulla

L-Glutamiinin syöminen lisäravinteena ei hyödytä ainoastaan usein ja kovaa treenaavia. Sillä on myös tärkeä tehtävä immuunijärjestelmän toiminnassa. Toisin sanoen, L-Glutamiini auttaa sinua pitämään kehon puolustuskyvyn kunnossa ja välttymään sairastumisilta. Hyvän ja tehokkaan treenaamisen edellytyksenä on pysyä terveenä, ja ottamalla L-Glutamiinia teet immuunijärjestelmällesi palveluksen.
1  2  Seuraava »