Kirjaudu sisään
Selaushistoria

L-Karnitiini

Jos tarvitset apua rasvanpolttoon, sinun kannattaa tutustua aminohappo L-Karnitiiniin. Sitä tarvitaan rasvan kuljettamiseen mitokondrioihin, jotka tekevät siitä käyttökelpoista energiaa. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
BioTechUSA L-Carnitine 1000
Lisää vaihtoehtoja
BioTechUSA L-Carnitine 2000, 25 ml
Lisää vaihtoehtoja
10
GAAM Health Series L-Carnitine, 120 caps
Lisää vaihtoehtoja
15
GAAM Health Series L-Carnitine, 180 caps
Lisää vaihtoehtoja
21
20 x BioTechUSA L-Carnitine 3000, 25 ml
Lisää vaihtoehtoja
Pro Supps L-carnitine 3000, 31 serv
Lisää vaihtoehtoja
17
20 x BioTechUSA L-Carnitine 2000, 25 ml
Lisää vaihtoehtoja
BioTechUSA L-Carnitine + Chrome
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 26 sta 26

Muut ostivat myös

Mitä on L-Karnitiini?

L-Karnitiini on aminohappo, joka auttaa kehoasi muuntamaan rasvan energiaksi kuljettamalla rasvan mitokondrioihin, jotka tunnetaan myös nimellä solujen voimalaitos. Palaminen tapahtuu juuri solujen voimalaitoksissa. Kun syömme ruokaa, mitokondriot huolehtivat siitä, että ravintoaineet muutetaan energiaksi, jota elimistösi voi käyttää. Muunnettua energiaa kutsutaan ATP:ksi (adenosiinitrifosfaatti), ja se on kehon polttoainetta.

Karnitiini lisäravinteena

L-Karnitiini mainitaan usein rasvanpolton yhteydessä. Jos elimistössäsi ei ole karnitiinia, mikään ei kuljeta rasvaa mitokondrioihin, ja se jää sen sijaan solujen ympärille. Karnitiinin yleisiä muotoja ovat L-Karnitiini ja ALC. Jos aminohapon nimi yhdistetään L:n kanssa, se tarkoittaa, että aminohappo on vapaassa muodossa. ALC on lyhenne on asetyyli-L-karnitiinista, joka on L-Karnitiinin muoto.