Kirjaudu sisään
Selaushistoria

L-Leusiini

Jos pidät voimaharjoittelusta, tunnet varmasti aminohappo L-Leusiinin. Se on välttämätön aminohappo, joka auttaa proteiinisynteesissä ja lihasten rakennuksessa. Löydät L-Leusiinin luonnollisesti ravintolisämuodossa esimerkiksi BCAAsta. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 1 sta 1

Muut ostivat myös

Mitä on L-Leusiini?

L-Leusiini on välttämätön aminohappo, jota löytyy kaikista laadukkaista proteiinilähteistä ja erillisenä lisäravinteena, mutta erityisesti lisäravinteista BCAA ja EAA. Elimistösi tarvitsee L-Leusiinia voidakseen aloittaa proteiinisynteesin eli lihasten rakentamisen. Veren korkea leusiinipitoisuus osoittaa sen, että elimistössä on runsaasti käytettävissä olevia aminohappoja, mikä on ratkaisevaa proteiinisynteesin kannalta.

L-Leusiini lisäravinteena

Leusiini on saatavilla lisäravinteena useissa eri muodoissa. Se on saatavilla erillisenä lisänä, mutta yleisimmin löydät sitä lisäravinteista, kuten EAA ja BCAA. BCAA:ssa on L-Leusiinia sekä aminohappoja L-Isoleusiini ja L-Valiini. Yhdessä ne pyrkivät ehkäisemään lihasten hajoamista ja nopeuttamaan lihasten rakentumista. Jos aminohapon nimi yhdistetään L:n kanssa, se tarkoittaa, että aminohappo on vapaassa muodossa.

L-Leusiini on suosittu voimaharjoittelijoiden keskuudessa. Se auttaa elimistöäsi aloittamaan lihasten rakentamisen ja ehkäisemään lihasten hajoamista.