Kirjaudu sisään
Selaushistoria

L-Lysiini

Jos haluat vahvistaa kynsiäsi tai hiuksiasi, L-Lysiini on sinulle sopiva aminohappo. Se on tärkeä tekijä kollageenin tuotannossa, jota tarvitaan kynsien, hiusten ja ihon vahvistamiseen. Se voi myös edistää rasvanpolttoa, koska se lasketaan aminohappo karnitiinin esiasteeksi. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 5 sta 5

Muut ostivat myös

Mitä on L-Lysiini?

L-Lysiini on välttämätön aminohappo, ja se lasketaan usein kartitiinin esiasteeksi. Lysiini on tärkeä kollageeniproteiinin rakentamisessa. Se on aine, joka auttaa vahvistamaan muun muassa hiuksiasi, ihoasi ja kynsiäsi.

L-Lysiini lisäravinteena

Lysiini-lisäravinnetta on saatavilla proteiinilisänä, mutta myös erillisenä lisänä vapaassa muodossaan. Jos aminohapon nimi yhdistetään L:n kanssa, se tarkoittaa, että aminohappo on vapaassa muodossa. Jos haluat lysiiniä sisältävän proteiinilisän, on hyvä tiedostaa se, että sen on kilpailtava imeytymisestä elimistössä muiden tuotteen sisältävien aminohappojen kanssa, jotka pyrkivät myös imeytymään.

Lysiini on suosittu niiden keskuudessa, jotka haluavat vahvistaa kynsiään, hiuksiaan ja ihoaan. Se auttaa rakentamaan juuri siihen tarvittavaa kollageenia.