Kirjaudu sisään
Selaushistoria

L-Sitrulliini

Jos treenaat voimaharjoittelua, sitrulliini-lisäravinne saattaa olla sinulle tuttu. Se on ei-välttämätön aminohappo, joka muun muassa auttaa lisäämään lihastesi pumppia laajentamalla verisuonia, kun treenaat voimaharjoittelua. Löydät sitrulliinia usein Pre-Workout-tuotteista. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 8 sta 8

Muut ostivat myös

Mitä on L-Sitrulliini?

L-Sitrulliini on yksi harvinaisemmista aminohapoista, ja se lasketaan aminohappo arginiinin esiasteeksi. Sitrulliini on osa sitruunahappokierroksi kutsuttua elimistön aineenvaihduntaprosessia, jossa syömämme ruoka muuttuu solujen energiaksi. Siinä sitrulliini myös muuttuu arginiiniksi. Sitrulliini auttaa muun muassa lisäämään typpioksidin tuotantoa, mikä puolestaan auttaa laajentamaan verisuonia niin, että lihakset saavat enemmän happea.

Sitrulliini lisäravinteena

Sitrulliini-lisäravinnetta esiintyy pääasiassa niin sanotuissa Pre-Workout-tuotteissa, mutta sitä on saatavilla myös erillisenä lisäravinteena, usein yhdessä L-Arginiinin kanssa. Sitrulliinin yleisiä muotoja ovat malaattiin yhdistetty L-Sitrulliini tai sitrulliini. Jos aminohapon nimi yhdistetään L:n kanssa, se tarkoittaa, että aminohappo on vapaassa muodossa.

Sitrulliini on erittäin suosittu voimaharjoittelijoiden keskuudessa. Se auttaa luomaan todellista painetta/pumppia lihaksissasi!