Kirjaudu sisään
Selaushistoria

L-Tyrosiini

Aminohappo tyrosiini osallistuu proteiinien rakentamiseen, mutta sillä on myös tärkeä rooli dopamiini- ja adrenaliinihormonien tuotannossa. Nämä ovat välittäjäaineita, jotka muun muassa edistävät mielenterveyttä, parantavat keskittymiskykyä ja nostavat energiatasoa. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 3 sta 3

Muut ostivat myös

Mitä on L-Tyrosiini?

L-Tyrosiini on ei-välttämätön aminohappo, joka osallistuu proteiinin rakentamiseen. Elimistö voi valmistaa tyrosiinia itse, mutta hyvin pieninä määrinä. Elimistössä tyrosiinia käytetään pääasiassa hormonien, kuten dopamiinin ja adrenaliinin, tuotantoon. Ne ovat osa aivojen palkitsemisjärjestelmää.

L-Tyrosin lisäravinteena?

Tyrosiini on yleinen aminohappo, joka sisältyy useimpiin proteiinilisiin, mutta on saatavilla myös erillisenä lisäravinteena, jota kutsutaan silloin L-Tyrosiiniksi. Jos aminohapon nimi yhdistetään L:n kanssa, se tarkoittaa, että aminohappo on vapaassa muodossa. Jos haluat tyrosiinia sisältävän proteiinilisän, on hyvä tiedostaa se, että sen on kilpailtava imeytymisestä elimistössä muiden tuotteen sisältämien aminohappojen, jotka pyrkivät myös imeytymään.

Tyrosiini on suosittu niiden keskuudessa, jotka treenaavat ja haluavat parantaa suorituskykyään. Se auttaa parantamaan ja ylläpitämään keskittymiskykyä treenin aikana.