Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Tuote 4 sta 4

Mitä on tauriini?

Tauriini on ei-välttämätön aminohappo, jota on lihaksissasi ja kudoksissasi. Sillä uskotaan olevan antioksidanttisia ominaisuuksia ja suojaavan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Tauriini osallistuu myös sydämen rytmin säätelyyn, mikä on yhteydessä elimistön mineraalitasapainoon. Aikaisemmin monet luulivat, että tauriini valmistettiin sonneista, mikä ei ole totta. Nimestään huolimatta tauriini valmistetaan synteettisesti.

Tauriini lisäravinteena

Tauriini-lisäravinnetta esiintyy erityisesti energiajuomissa, mutta myös suorituskykyä parantavissa Pre-Workout-tuotteissa. Se on saatavilla myös erillisenä lisänä sinulle, joka haluat saada eniten irti tauriinin vaikutuksista.

Energiajuomissa olevasta tauriinista on ollut paljon keskustelua. Se on yksi yleisimmistä energiajuomien ainesosista, koska uskotaan, että tauriini voi säädellä muun muassa energiatasojasi, mikä on hyödyllistä treenatessa. Tauriinin erottaa muista aminohapoista se, että se ei oikeastaan edistä lihaskasvua, sillä tauriini ei osallistu proteiinin muodostumiseen.

Tauriini on suosittu voimaharjoittelua ja kehonrakennusta treenaavien keskuudessa. Se auttaa luomaan painetta lihaksissasi houkuttelemalla ja sitomalla itseensä vettä, mikä luo illuusion hyvin erottuvista ja vahvoista lihaksista.