Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Ateriankorvikkeet

Jos haluat vähentää painoasi tai ehkä lisätä sitä, voit käyttää ateriankorvikkeita. Ylimääräinen ateriankorvike tarjoaa sinulle ylimääräisiä kaloreita ja ateriankorvike, jolla korvaat aterian, vähentää päivittäistä kalorien saantiasi. Hanki hyviä ja edullisia ateriankorvikkeita Protein Companylta, kun haluat kontrolloida painoasi. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Womens Best Shape Body Shake, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
GAAM Life Series Shape Meal, 1,2 kg
Lisää vaihtoehtoja
REDO Dryck, 330 ml
Lisää vaihtoehtoja
BioTechUSA Ultra Loss, 450 g
Lisää vaihtoehtoja
25
Toukokuun kampanja
8 x REDO Dryck, 330 ml
Lisää vaihtoehtoja
€17.40 €23.20
41
Toukokuun kampanja
Self Omninutrition Diet Meal
Lisää vaihtoehtoja
Fairing Proteingröt, 1,4 kg
Lisää vaihtoehtoja
Fairing Vegan Meal, 1,4 kg
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 15 sta 15

Muut ostivat myös

Terveelliset ateriankorvikkeet painonpudotukseen

Painonpudotuksessa on tärkeä saada vähemmän kaloreita, jotta pääset parempiin tuloksiin ja samanaikaisesti sinun tulisi huolehtia, että saat riittävästi muita ravintoaineita, rasvoja, vitamiineja ja mineraaleja – aineita, joita saat vähemmän, kun syöt syöt vähemmän. Hyvä ja edullinen ateriankorvike Protein Companylta ravitsee sinua riittävästi kaikilla terveellisillä aineilla ja painosi putoaa samalla. Se on toisin sanoen terveellinen ateriankorvike kaikissa muodoissaan.

Ota ateriankorvikkeet säännöllisesti
Ateriankorvike olisi hyvä ottaa aina säännöllisesti, jos haluat pudottaa painoa, mutta siitä ei kuitenkaan saa tulla tapa. Jos otat ateriankorvikkeita, sinun täytyy myös liikkua treenataksesi kehoasi ja lihaksiasi ja ottaa elämäntyyli hallintaasi.

Kickstart parempaan elämään
Suositus on, että käytät ateriankorvikkeita painonpudotukseen noin 2 viikon ajan ja sitten jatkat normaalilla ruokavaliolla. Ateriankorvikkeet voivat olla myös hyvä tapa aloittaa uusi ruokavalio, jotta saat sysäyksen oikeaan suuntaan ja totutat kehoasi pienempään määrään kaloreita.

Hyvät ja edulliset ateriankorvikkeet Protein Companylta

On tärkeää, että ateriankorvikkeet myös maistuvat hyviltä, muuten on riski, että lopetat tai kyllästyt. Protein Companyn valikoimasta löydät sekä terveelliset, hyvät että edulliset ateriankorvikkeet, jotka sisältävät kaiken tarpeellisen kehollesi kuurisi aikana.