Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-20%
Kampanja
5 Heey! Food Shake 1.4 kg
-17%
Summer Sale
73 GAAM Meal Solution 900 g
Lisää vaihtoehtoja
€24.90 €29.90
-15%
Summer Sale
6 Supermass SUPERMEAL 1 kg
alkaen €27.97 alkaen €32.90
-20%
Kampanja
9 Heey! Meal Shake 750 g
-20%
Kampanja
7 Aware Nutrition Real Meal 1,4 kg
-12%
Summer Sale
5 2 x GAAM Meal Solution 900 g Ateriankorvike
-3%
Pakettihinta
0 6 x Ehrmann Foodie 400 ml Chocolicious
-3%
Pakettihinta
0 6 x Ehrmann Foodie 400 ml
-20%
Summer sale
4 Fairing Complete Diet New Formula 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
-3%
Pakettihinta
1 6 x Ehrmann Foodie 400 ml Vanilla
-8%
Summer Sale
2 3 x GAAM Meal Solution 900 g Ateriankorvike
8 Self Omninutrition Diet Meal
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Summer sale
5 Fairing Proteingröt 1.4 kg
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 17 sta 17

Mitä ovat ateriankorvikkeet?

Kuten nimi viittaa, ateriankorvikkeet ovat ravitsevia ateriaratkaisuja, joita voidaan nauttia korvaamaan päivittäisiä aterioita. Ne sisältävät yleensä makroravintoaineita kuten hiilihydraatteja ja proteiinia, sekä mikroravintoaineita kuten vitamiineja ja kivennäisaineita. Tämä varmistaa, että saat tarpeeksi ravintoaineita pitääksesi yllä terveellistä painoa, vaikka pyritkin vähentämään kalorien saantiasi. 2-3 ateriankorvikkeen käyttäminen päivässä voi myös johtaa nopeaan ja merkittävään painonpudotukseen. Ateriankorvikkeita tulee aina käyttää osana tasapainoista ruokavaliota.

Painonpudotus ateriankorvikkeilla

Kun halutaan laihtua tai hallita kalorien saantia, ateriankorvikkeet voivat olla käteviä. On tärkeää saada vähemmän kaloreita saavuttaakseen halutun tuloksen. Samalla on äärimmäisen tärkeää, ettet laiminlyö ravintoaineita, rasvoja, vitamiineja ja kivennäisaineita - jotka saattavat jäädä vähälle, kun syöt vähemmän. Ateriankorvikkeet, olivatpa ne jauheina tai juomina, ovat käteviä ja helppoja integroida ruokavalioosi. Koska tiedät kuinka paljon ravintoaineita ja kaloreita kussakin annoksessa on, voit välttää liiallisen kalorien saannin.

Monet kokevat arjen kiireen syynä epäterveelliseen ja prosessoituun ruokaan turvautumiselle. Koska ruoan nauttiminen on nopeaa ja kätevää. Ateriankorvikkeet tekevät ruokasuunnittelusta helpompaa, koska ne sisältävät kaikki tarvittavat ravintoaineet korvaamaan jonkin päivittäisistä aterioista - nopeasti, helposti ja kätevästi. Ne myös auttavat sinua syömään vähemmän täyttämällä nopeammin, mikä vähentää halua syödä liikaa tai ahmia.

Muista kuitenkin, että ateriankorvike on vain osa laihdutuspuzzlettia. Tämä ravintolisä tulee aina yhdistää terveelliseen ja aktiiviseen elämäntapaan parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Miksi valita ateriankorvike Proteincompanylta?

Nauti herkullisesta ja ravitsevasta ateriankorvikkeesta osana ruokavaliosi suunnitelmaa jollakin ateriankorvikkeistamme. Tuotteemme on erityisesti kehitetty sisältämään tarvittavat vitamiinit, kivennäisaineet ja ravintoaineet painonpudotuksen aikana tarvitsemasi. Matalakaloriset ateriamme mahdollistavat painonpudotustavoitteidesi tavoittelun vaarantamatta makua tai ravintoarvoa.

Kaikki ateriankorvikkeemme ovat nopeita ja helppoja valmistaa, mikä tekee niistä täydellisiä nopeaa illallista varten, kun sinulla on kiire tai kätevää evästä töihin - seuraa vain helppoja ohjeita ja ateriasi on valmis hetkessä.

Erilaisissa mauissa saatavilla, ja uusia vaihtoehtoja lisätään jatkuvasti, ateriankorvikkeemme eivät ole vain ravitsevia vaan myös herkullisen makuisia. Saatat yllättyä, että nautit todella ateriasta, joka sisältää vähän kaloreita!

Kohti ravitsemuksellista menestystä on tärkeää pysyä terveellisessä ruokavaliossa, joka sopii elämäntapaasi ja tarjoaa sekä ravintoa että nautintoa. Ateriankorvikkeemme tarjoavat täydellisen kalorienhallinnan ratkaisun tukemaan painonpudotusmatkaasi.

Ateriankorvikkeet voivat olla tehokas sysäys parempaan elämäntapaan. Usein suositellaan käytettävän ateriankorviketta painonpudotukseen noin 2 viikon ajan ja jatkamaan sitten normaalin ruokavalion kanssa. Ne voivat myös olla hyvä tapa totuttaa keho vähäisempään kalorimäärään ja saada lisäboosti oikeaan suuntaan aloittaessasi uuden ruokavalion.

Edulliset ateriankorvikkeet Proteincompanylla

On tärkeää valita hyvänmakuinen ateriankorvike, muuten saatat lopettaa tai kyllästyä. Proteincompanylta löydät sekä terveellisiä, maukkaita että edullisia ateriankorvikkeita, jotka sisältävät kehollesi tarvittavia ravintoaineita lyhyen ajanjakson aikana.