Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Gainerit

Kokeile gainer-tuotteita eli massanlisääjiä, kun haluat saada lisää energiaa ja hiilihydraatteja kehoosi, jotta jaksat paremmin. Gainerit tyydyttävät makeanhimoasi terveellisemmällä tavalla ja voivat auttaa sinua lisäämään massaasi, jos haluat rakentaa lihaksia ja ladata energiaa. Saat paljon erilaisia gainer-tuotteita Protein Companylta. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
GAAM 100% MASS Premium, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
Muscletech Mass Tech, 3,18 kg
Lisää vaihtoehtoja
BioTechUSA Hyper Mass, 4 kg
Lisää vaihtoehtoja
Mutant Mass, 6,8 kg
Lisää vaihtoehtoja
16
4 x GAAM 100% MASS Premium, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
BSN True Mass 1200, 4,73 kg
Lisää vaihtoehtoja
Olimp Gain Bolic 6000
Lisää vaihtoehtoja
41
Varastontyhjennys
NJIE ProPud Recovery, 1,2 kg
Lisää vaihtoehtoja
25
6 x GAAM 100% MASS Premium, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
Mutant Mass, 2,2 kg
Lisää vaihtoehtoja
Vitargo Post, 2 kg
Lisää vaihtoehtoja
Weider Mega Mass 4000
Lisää vaihtoehtoja
27
8 x GAAM 100% MASS Premium, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 55

Muut ostivat myös

Nopeat hiilihydraatit

Nopeat hiilihydraatit ovat usein väittelyn kohteena, sillä niitä pidetään hyödyttöminä. Gainerin avulla taas saat kasvatettua kalorimäärääsi ilman sokereita, kuten herkkuja tai jäätelöä. Parannat massakuuriasi, palautumistasi ja lihasten kasvuasi parhaiten gainerin avulla. Normaaleja gainerin sisältämiä aineita ovat maltodekstriini ja hera.

Gainerit auttavat massanlisäyksessä

Gainereiden sisältö on sekoitus hiilihydraatteja ja tiettyjä määriä proteiinia. Sitä voidaan kutsua energiaa tarjoavaksi välipalaksi, joka nostaa painoasi ja kasvattaa lihasmassaasi samalla kun tunnet, että palautumisesi paranee ja voit treenata edellisen treenin perään melko nopeasti. Käytä gainereita, kun haluat lisätä energiamäärääsi syömättä pelkästään tavallista ruokaa. Gainereiden kalorimäärät ovat noin 400 Kcal per annos.

Kysymyksiä ja vastauksia gainereista


Koska gainereita pitää käyttää?

Voit käyttää gainereita koska vain, mutta useimmat ottavat niitä treenien jälkeen parantaakseen palautumista ja lihasten kasvua. Lisäksi voi toki tuntua hieman raskaalta, jos mahassa on usean desilitran verran nestettä samalla, kun treenaat.

Kuinka paljon gainereita tulisi ottaa?
Useimmat ottavat yhden gainerin välipalaksi, mutta jos haluat todella nostaa painoasi, sinun tulisi ottaa useita gainereita päivässä. Yksi juoma sisältää useita desilitroja nestettä, vähentää ruokahaluasi ja antaa sinulle tarvitsemasi lisäkalorit painosi kasvattamiseen.

Löydät gainerit Protein Companylta

Osta parhaat palautumisjuomat kattavasta valikoimastamme. Ne ovat täydellinen lisä normaaliin ruokavalioosi, jos haluat lisätä lihasmassaasi.
1  2  Seuraava »