Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-13%
39 4 x GAAM 100% MASS Premium 1 kg 4 x GAAM 100% MASS Premium 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
-20%
12 8 x GAAM 100% MASS Premium 1 kg 8 x GAAM 100% MASS Premium 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
-16%
8 6 x GAAM 100% MASS Premium 1 kg 6 x GAAM 100% MASS Premium 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
6 Mutant Mass 6.8 kg Mutant Mass 6.8 kg
Lisää vaihtoehtoja
1 Mutant Mass 2.2 kg Mutant Mass 2.2 kg
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 51

Nopeat hiilihydraatit

Nopeat hiilihydraatit ovat usein väittelyn kohteena, sillä niitä pidetään hyödyttöminä. Gainerin avulla taas saat kasvatettua kalorimäärääsi ilman sokereita, kuten herkkuja tai jäätelöä. Parannat massakuuriasi, palautumistasi ja lihasten kasvuasi parhaiten gainerin avulla. Normaaleja gainerin sisältämiä aineita ovat maltodekstriini ja hera.

Gainerit auttavat massanlisäyksessä

Gainereiden sisältö on sekoitus hiilihydraatteja ja tiettyjä määriä proteiinia. Sitä voidaan kutsua energiaa tarjoavaksi välipalaksi, joka nostaa painoasi ja kasvattaa lihasmassaasi samalla kun tunnet, että palautumisesi paranee ja voit treenata edellisen treenin perään melko nopeasti. Käytä gainereita, kun haluat lisätä energiamäärääsi syömättä pelkästään tavallista ruokaa. Gainereiden kalorimäärät ovat noin 400 Kcal per annos.

Kysymyksiä ja vastauksia gainereista


Koska gainereita pitää käyttää?

Voit käyttää gainereita koska vain, mutta useimmat ottavat niitä treenien jälkeen parantaakseen palautumista ja lihasten kasvua. Lisäksi voi toki tuntua hieman raskaalta, jos mahassa on usean desilitran verran nestettä samalla, kun treenaat.

Kuinka paljon gainereita tulisi ottaa?
Useimmat ottavat yhden gainerin välipalaksi, mutta jos haluat todella nostaa painoasi, sinun tulisi ottaa useita gainereita päivässä. Yksi juoma sisältää useita desilitroja nestettä, vähentää ruokahaluasi ja antaa sinulle tarvitsemasi lisäkalorit painosi kasvattamiseen.

Löydät gainerit Protein Companylta

Osta parhaat palautumisjuomat kattavasta valikoimastamme. Ne ovat täydellinen lisä normaaliin ruokavalioosi, jos haluat lisätä lihasmassaasi.