Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Hiilihydraattitankkaus

Jos treenaat pitkää matkaa varten, hiilihydraattitankkauksesta on paljon hyötyä. Valitettavasti elimistön oma hiilihydraattivarasto on melko pieni, eikä se välttämättä riitä viemään sinua loppuun asti. Jos tankkaat kunnolla ennen treeniä, voit kaksinkertaistaa elimistön energiavarastot ja jaksat maaliin asti. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 9 sta 9

Muut ostivat myös

Mitä on hiilihydraattitankkaus?

Kun tankkaat elimistöösi hiilihydraatteja, glykogeenivarastosi täydentyvät ja elimistösi voi käyttää niitä energiana treenatessasi. Elimistön oma hiilihydraattivarasto (glykogeeni) on melko pieni, eikä se usein kestä tarpeeksi kauan. Hiilihydraattitankkauksen avulla voit kaksinkertaistaa energiavarastosi, jotta ne kestävät kauemmin ja voit säilyttää korkean intensiteetin kauemmin.

Hiilihydraatit lisäravinteena

Monessa yhteydessä hiilihydraatit saavat ansaitsemattoman huonon maineen. Hiilihydraateilla on ratkaiseva rooli elämäntavoissamme. Ilman energian täydentämistä liikunnan täyteinen elämä muuttuu lähes mahdottomaksi. Hiilihydraatit ovat nimittäin yksi meidän tärkeimmistä vakaista energianlähteistämme. Tämän vuoksi se on erinomainen ravintolisä, kun haluat lisätä energiaasi nopeasti ennen treeniä, sen aikana tai sen jälkeen.