Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
-5%
Pakettihinta
2 2 x GAAM Carbs - 100% Maltodextrin 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
-9%
Pakettihinta
3 4 x GAAM Carbs - 100% Maltodextrin 1 kg
Tuote 4 sta 4

Maltodekstriini ravintolisänä

Maltodekstriinistä on tullut suosittu ravintolisä urheilun ja kuntoilun parissa. Maltodekstriini on nopeasti hajoava hiilihydraattimuoto, joka hajoaa ja imeytyy nopeasti elimistöön, mikä tekee siitä erinomaisen lähteen nopealle energialle.

Tämä nopeus, jolla se muuntuu glukoosiksi, tekee siitä ihanteellisen ainesosan palautusjuomiin ja välipaloihin harjoituksen jälkeen. Se auttaa täyttämään glykogeenivarastot lihaksissa, mikä edistää palautumista ja valmistaa kehon seuraavaa harjoituskertaa varten.

Tee oma ravintolisäsi maltoon perustuen

Tee oma ravintolisäsi maltodekstriinistä, täällä Proteincompanyssa löydät puhdasta maltodekstriiniä, jonka voit sekoittaa suosikkiproteiinisi kanssa. Näin luot oman massa- ja energialiemen. Voit myös tehdä energistä ja suorituskykyä lisäävää PWO:ta sekoittamalla maltodekstriiniä esimerkiksi beeta-alaniinin ja tauriinin kanssa.


Yleisiä kysymyksiä maltodekstriinistä

Mikä on maltodekstriini?

Maltodekstriini on tyyppi hiilihydraatti, joka valmistetaan tärkkelyspitoisista elintarvikkeista. Sitä käytetään usein lisäravinteena urheilussa ja kuntoilussa energian antamiseen ja suorituskyvyn parantamiseen.

Miten maltodekstriini toimii?

Kun maltodekstriiniä nautitaan, se hajoaa elimistössä ja muuttuu nopeasti glukoosiksi, mikä antaa energiaa ja lisää suorituskykyä. Siksi se on suosittu lisäravinne esimerkiksi urheilijoiden, kehonrakentajien ja kuntoilun harrastajien keskuudessa.

Mitkä ovat maltodekstriinin edut ja haitat?

Maltodekstriini voi antaa nopeaa ja luotettavaa energiaa, mikä on suuri hyöty intensiivisessä harjoittelussa. On kuitenkin tärkeää huomata, että liiallinen käyttö voi vaikuttaa verensokeriin ja edistää painonnousua. Siksi on tärkeää käyttää maltodekstriiniä kohtuullisesti; tarkista jokaisen tuotteen yksityiskohdat lisätietojen saamiseksi.

Miten ja milloin minun tulisi ottaa maltodekstriiniä?

Maltodekstriiniä voidaan ottaa ennen, aikana ja jälkeen harjoituksen. Annostus voi vaihdella yksilöllisten tarpeidesi ja kuntoilutavoitteidesi mukaan. Tarkemman annostusohjeen löydät tuotepakkauksesta.

Voiko maltodekstriini aiheuttaa allergioita?

Vaikka allergiset reaktiot maltodekstriiniin ovat harvinaisia, jos sinulla on tiedossa oleva allergia tai intoleranssi maissille, vehnälle, perunalle tai riisille, sinun tulisi ottaa yhteyttä lääkäriin tai ravitsemusterapeuttiin ennen kuin aloitat maltodekstriinin käytön ruokavaliossasi. Maltodekstriini valmistetaan yleensä maissista, riisistä, perunasta tai vehnästä. Vaikka maltodekstriinin valmistusprosessi yleensä poistaa suurimman osan proteiineista, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, tietyistä allergioista tai intoleransseista kärsivien henkilöiden tulisi olla varovaisia.