Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Kreatiini

Kreatiini on urheilijan paras ystävä – aina kun haluat kasvattaa lihaksia ja antaa kehosi palautua nopeammin. Kreatiini on luonnollinen aine ja sitä on luontaisesti lihaksissa ja se onkin yksi energia-aineenvaihdunnan peruspilareista. Osta kreatiinia lisäravinteena, jauheena tai tabletteina, Protein Companylta. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
20
Toukokuun kampanja
GAAM Candy Series Creatine, 500 g
Lisää vaihtoehtoja
Muscletech Cell-Tech, 2,7kg
Lisää vaihtoehtoja
Ghost Size, 348 g
Lisää vaihtoehtoja
Muscletech Cell-Tech, 1,4kg
Lisää vaihtoehtoja
Womens Best Creatine - Creapure
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 68

Muut ostivat myös

Mitä on kreatiini?

Kreatiinin dokumentoidut vaikutukset ovat hyviä sekä korkean intensiteetin treenissä että toistuvassa treenissä. Jos siis treenaat sekä voimaharjoittelua että kestävyyttä, saat parempia tuloksia ottamalla kreatiinitabletteja tai -jauhetta. Vältyt lisäksi sen sivuvaikutuksilta ja voit syödä sitä hyvällä omallatunnolla!

Kreatiinia löytyy lihaksistamme, ja sen tehtävä on varastoida fosfaattia, ainetta, jota käytetään kehon energia-aineenvaihdunnassa. Treenatessasi vapautuu energiaa, ja fosfaatti auttaa sen muuntamisprosessissa, jotta jaksaisit paremmin. Kreatiinivarastojen lisääminen tehostaa tätä prosessia ja lisää suorituskykyä entisestään.

Lisää suorituskykyä oikealla annostuksella
Kreatiinilisän avulla voit kasvattaa varastoja jopa 20–40 %. Tämä lisää myös suorituskykyäsi noin 10–20 %. Ota kreatiinia kuuriluontoisesti. Kun lopetat, elimistösi ylläpitää tasoja noin 4–6 viikkoa.


Lataa akkuja kreatiinin avulla

Kreatiinilisäravinteiden tarkoitus on ladata elimistön akkuja antamalla uutta energiaa, jotta lihassäikeet pystyvät korjautumaan nopeammin. Tämä puolestaan parantaa sekä voimaa että kestävyyttä ja hyödyttää sinua treenissä. Kreatiini parantaa kykyäsi treenata pidempään tai tehdä ne 10 lisätoistoa penkkipunnerruksessa.

Mitä kreatiinilisäravinteita löydät Protein Companylta?
Valikoimastamme löytyy kreatiinitabletteja ja kreatiinijauhetta lisäravinteina. Meillä on myös erityisesti naisille kehitettyä kreatiinia. Etsi juuri sinun makuusi ja treeniisi sopiva kreatiini. Mausta puheen ollen, voit valita useista eri vaihtoehdoista, jotka saavat veden kielelle.
1  2  3  Seuraava »