Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Kreatiinimonohydraatti

Jos pidät voimaharjoittelusta, olet varmasti kuullut puhuttavan kreatiiniravintolisästä. Se on yksi tavallisimmista lisäravinteista, jonka vaikutukset tunnetaan hyvin. Intensiivisessä treenissä kreatiini muuntuu kreatiinifostaatiksi, joka varmistaa lisäenergian saannin lihaksille treenatessasi. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
20
Toukokuun kampanja
GAAM Candy Series Creatine, 500 g
Lisää vaihtoehtoja
Womens Best Creatine - Creapure
Lisää vaihtoehtoja
Fairing Kreatin Monohydrat, 500 g
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 40

Muut ostivat myös

Mitä on kreatiinimonohydraatti?

Kreatiini on aine, jota on luontaisesti lihaksissamme ja jolla on tärkeä tehtävä energia-aineenvaihdunnassa. Korkean intensiteetin treeneissä kreatiini muuttuu kreatiinifosfaatiksi, joka toimii nopeana energianlähteenä ja jaksat useampia toistoja treeneissäsi.

Kreatiini lisäravinteena

Kreatiinimonohydraatti lisäaineena tulee niin kutsutussa yksinkertaisessa muodossa, mutta se on myös tavallinen ainesosa muissa lisäravinteissa. Sen lisäksi, että kreatiini antaa lisää voimaa, se voi myös auttaa sinua palautumisessa ja estää lihasten vahingoittumista.

Voit ottaa kreatiinia treeniesi ajan ilman negatiivisia vaikutuksia, mutta nostaaksesi kreatiinin tasoa sitä suositellaan käytettäväksi kuureissa. Se tarkoittaa, että otat sitä tietyn aikaa ja sitten pidät taukoa ja toistat.
1  2  Seuraava »