Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Kreatiinisekoitukset

Kuten nimikin kertoo, kreatiinisekoitus sisältää useita eri kreatiineja yhdessä tuotteessa. Valitsemalla kreatiinisekoituksen saat samalla jokaista yksittäistä kreatiinia. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 18 sta 18

Muut ostivat myös

Maksimoi vaikutukset!

Kreatiinin eri tyypit täydentävät toisiaan erityisillä ominaisuuksillaan, ja kun ne vaikuttavat yhdessä, ne edistävät maksimaalista voimaa ja suorituskykyä.

Eri kreatiinityypit

Markkinoilla on erilaisia kreatiinilisiä. On syytä mainita, että aine, johon kreatiinimolekyyli on sitoutunut, vaihtelee, mutta kreatiinimolekyyli itsessään on aina sama.

Kreatiinimonohydraatti on kreatiinilisän yleisin muoto. Se on usein käytetty lisäravinne, joka on myös hämmästyttävän edullinen. Tavallisen kreatiinin haittana on se, että se sitoo nestettä lihaksissa, mikä voi johtaa (rasvattomaan) painonnousuun.

Kre-Alkalyn on nopeasti vaikuttava kreatiini. Toisin kuin monohydraatti, Kre-Alkalyn ei sido nestettä, minkä monet näkevät suurena etuna.

Kreatiininitraatti on nitraattiin sitoutunut kreatiini. Nitraatti on suorituskykyä parantava aine, joka näyttää pystyvän tehostamaan kreatiinin hyödyntämistä elimistössä. Yhdistelmä edistää myös pumppia lihaksissa.