Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Testosteroniboosterit

Olet ehkä kuullut puhuttavan testosteroni-hormonista. Mitä enemmän luonnollista testosteronia, sitä enemmän lihasmassaa. Yksinkertaisin tapa lisätä testosteronia kehoosi luonnollisesti on testosteronipitoisuutta kohottavien lisäravinteiden käyttäminen. On tärkeää myös tietää testoboosterin ja synteettisen testosteronin ero, joka se on laitonta. Testoboosterin ominaisuudet nostavat omaa, luonnollista testosteronitasosi, kun synteettiset valmisteet puolestaan nostavat testosteronitason luonnottoman korkeaksi. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Sportlab PRO 17-Dione
Lisää vaihtoehtoja
BioTechUSA Tribooster, 120 tabs
Lisää vaihtoehtoja
10
GAAM Power Series TEST, 240 caps
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 51

Muut ostivat myös

Mikä on testosteroniboosteri?

Testosteroni on lihaskasvua edistävä hormoni. Kuten nimestä käy ilmi, testosteroniboosteri on lisäravinne, joka lisää testosteronin määrää elimistössä luonnollisesti. Mitä enemmän luonnollista testosteronia on, sitä suurempaa on kovaa treenaavien lihasmassan kasvu.

Testosteroniboosteri lisäravinteena

Jos tutkit tarkemmin testosteroniboosterin sisältöä, voit tehdä omat johtopäätöksesi siitä, toimiiko se vai ei. Vitamiinien ja kivennäisaineiden sanotaan pystyvän nostamaan testosteronitasoja luonnollisesti. Kun nämä aineet yhdistetään yhteen tablettiin, voit nostaa testosteronitasoja luonnollisesti.

Jos sinulla kuitenkin on jo erittäin korkea taso ihanteellisen ruokavalion kautta, testosteroniboosterin käytöllä ei ole kovin suurta merkitystä. Mutta hyvin harvat saavuttavat näin korkeita pitoisuuksia pelkästään ruokavalion avulla.

Onko testosteroniboosteri sama kuin anaboliset steroidit?

Ei ole harvinaista, että testosteroniboostereita kritisoidaan usein siitä, että ne nostavat testosteronipitoisuuksia samalla tavalla kuin anaboliset steroidit (synteettinen testosteroni). Testosteroniboosterin tarkoitus ei kuitenkaan ole nostaa testosteronitasojasi luonnollisten pitoisuuksien yläpuolelle, vaan nostaa ne samalle tasolle.
1  2  Seuraava »