Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Tribulus Terrestris (Okarennokki)

Yksi testosteroniboostin yleisimmistä ainesosista on tribulus terrestris. Se on yrtti, jota on käytetty jo kauan luonnollisena lääkkeenä Kiinassa ja Intiassa. Tribin sanotaan pystyvän vaikuttamaan kehon omaan hormonituotantoon ja auttamaan säätelemään mieshormonin määrää kehossa. Mieshormoni on rakennushormoni, joka muun muassa vaikuttaa sukupuoliviettiin ja lihasmassan rakentumiseen. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 8 sta 8

Muut ostivat myös

Mitä on Tribulus terrestris?

Tribulus terrestris on luonnollinen yrtti, jota uutetaan sekä kukista että lehdistä. Sitä on käytetty luonnollisena lääkkeenä Kiinassa ja Intiassa jo pitkään siinä uskossa, että se antaa voimaa ja jaksamista vaikeista tilanteista selviytymiseen. Tribulus terrestris tunnetaan myös nimellä okarennokki tai vain trib.

Tribulus Terrestris lisäravinteena

Okarennokki sisältää useita vaikuttavia aineita ja yhdisteitä, jotka ovat yleisesti vahvistavia. Näitä ovat saponiinit, flavonoidit ja alkaloidit. Myös saponiinilla on vahvistava vaikutus, kuten ginsengillä, ja alkaloidien voimakkaita emäksisiä aineita löydät useista yhdistelmistä. Alkaloideja käytetään myös lääkkeissä niiden ihmiskehoon vaikuttavien ominaisuuksien vuoksi.

Sekä ihmisillä että eläimillä on tehty useita tutkimuksia siitä, että okarennokilla on positiivisia vaikutuksia hormonitasoilla. Puhdasta tribulus-uutetta markkinoidaan pääasiassa miehille, mutta myös naiset voivat syödä sitä.