Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-17%
Kampanja
103 GAAM ZMA 100 caps
Lisää vaihtoehtoja
€14.90 €17.90
-12%
Kampanja
23 GAAM ZMA 200 caps
Lisää vaihtoehtoja
€29.80 €33.90
-15%
Kampanja
11 Viterna ZMA Advanced 90 caps
-25%
Varastontyhjennys
2 fitnessjunkie ZMA 45 caps
-15%
Kampanja
7 Fairing ZMA 90 caps
€10.63 €12.50
-15%
Kampanja
4 Viterna Vital ZMA + L-Theanine 90cps
-14%
Pakettihinta
0 3 x fitnessjunkie ZMA 45 caps
-20%
Kampanja
6 Scitec Nutrition ZMB6 60 caps
-7%
Kampanja
17 GAAM ZMA 300 caps
Lisää vaihtoehtoja
€44.70 €47.90
-15%
Varastontyhjennys
1 M-nutrition X Ilona Siekkinen Beauty ZMA 90 caps
-20%
Varastontyhjennys
2 Elit Nutrition ZMA 90 caps
-20%
Kampanja
3 Sportlab ZMA 90 caps
€15.92 €19.90
-20%
Varastontyhjennys
2 Olimp Chela MZB Sport Formula 60 caps
-11%
Pakettihinta
0 2 x fitnessjunkie ZMA 45 caps
Tuote 18 sta 18

Paranna unenlaatuasi ZMA:lla

Ei ole pelkästään parempaa hyvinvointia ja parempaa harjoittelua ravintolisällä ZMA:lla. Se vaikuttaa myös uneen, ja kun käytät ZMA:ta säännöllisesti, voit kokea paremman unenlaadun. Toisin sanoen, ei ole monta syytä olla kokeilematta ZMA:ta. Kyseessä on jotain niin yksinkertaista kuin luonnolliset aineet täydellisessä yhdistelmässä, jotka toimivat sekä erikseen että yhdessä suuremman vaikutuksen saavuttamiseksi. Löydä ratkaisu väsymykseen ja tunne eron harjoittelussasi ZMA-ravintolisän avulla.


Ei ole salaisuus, että kehossamme tapahtuu paljon kun nukumme. Silloin muun muassa solujen korjaus, hormonituotanto, lihaskasvu ja palautuminen käynnistyvät. Monet aktiiviset ihmiset, jotka käyttävät ZMA:ta, ovat kokeneet positiivisen vaikutuksen erityisesti uneen. Magnesiumilla on rentouttava vaikutus lihaksiin, B6-vitamiinilla positiivinen vaikutus hermostoon ja sinkki ylläpitää hormonien rakentamista, mikä voi vaikuttaa positiivisesti.

Mikä on ZMA?

ZMA on yhdistelmä kolmea luonnollista ainetta (sinkki, magnesium ja B6-vitamiini), joka vaikuttaa muun muassa hormonitasapainoon ja proteiinisynteesiin. Sinkki on tärkeä lihasten rakentumista edistävien hormonien ja rasvanpolttoa säätelevien aineiden tuotannossa. Magnesium varmistaa kehon entsyymien toiminnan ja lihasten rentoutumisen. B6-vitamiini (pyridoksiini) edistää hermoston normaalia toimintaa, punasolujen normaalia muodostumista sekä proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa.

Yleisiä kysymyksiä ZMA:sta

Kuinka ZMA-lisäravinne toimii?

ZMA-lisäravinteen uskotaan edistävän lihasten kasvua, parantavan unen laatua ja tasapainottavan hormoneja. Sinkki auttaa lisäämään kehon testosteronitasoja, kun taas magnesium ja B6-vitamiini voivat parantaa unen laatua.

Miten ZMA voi vaikuttaa minuun?

Yleisimmät ZMA-ravintolisien edut sisältävät lihaskasvun lisääntymisen, parantuneen unen laadun ja hormonitasojen säätelyn. ZMA-ravintolisät voivat myös auttaa lisäämään energiatasoja ja parantamaan palautumista harjoittelun jälkeen.

Voinko kokea sivuvaikutuksia ZMA:sta?

Yleisiä ZMA-ravintolisien sivuvaikutuksia ovat vatsavaivat ja pahoinvointi. Jotkut ihmiset voivat myös kokea lisääntynyttä unenaktiivisuutta ja eloisampia unia käyttäessään ZMA-ravintolisiä. On tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita ja keskustella lääkärin kanssa, jos koet mitään sivuvaikutuksia.