Kirjaudu sisään
Selaushistoria

ZMA

ZMA on tavallinen ravintolisä urheilijoille ja liikkujille, jotka pitävät voimaharjoittelusta. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että ZMA:n vaikuttavilla aineilla on positiivinen vaikutus moniin lihasta rakentaviin prosesseihin. Mutta treenasitpa sitten voimaa tai et, ZMA-ravintolisä saattaa silti olla toimiva ratkaisu sinulle. Meillä on ZMA-lisäravinteita useilta eri tuotemerkeiltä, kuten GAAM Nutrition, Fairing ja BioTechUSA. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
15
GAAM Health Series ZMA, 300 caps
Lisää vaihtoehtoja
10
GAAM Power Series ZMA, 240 caps
Lisää vaihtoehtoja
10
GAAM Health Series ZMA, 200 caps
Lisää vaihtoehtoja
15
GAAM Power Series ZMA, 360 caps
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 25 sta 25

Muut ostivat myös

Mitä on ZMA?

ZMA on kolmen luonnollisen aineen yhdistelmä (sinkki, magnesium ja B6-vitamiini), joka vaikuttaa muun muassa hormonitasapainoon ja proteiinisynteesiin. Sinkillä on tärkeä rooli lihaksia rakentavien hormonien tuotannossa ja rasvanpoltossa. Magnesium varmistaa muun muassa sen, että kehon entsyymit toimivat kunnolla, ja että lihaksesi voivat rentoutua. B6-vitamiini (pyridoksiini) edistää hermoston normaalia toimintaa, punasolujen normaalia muodostumista sekä normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa.

ZMA ja uni

Ei ole mikään salaisuus, että elimistössä tapahtuu paljon nukkuessamme. Esimerkiksi solujen uusiutuminen, hormonituotanto, lihaskasvu ja palautuminen käynnistyvät juuri tällöin. Monet ZMA:ta käyttävät aktiiviset ihmiset ovat kokeneet aineen vaikuttavan uneen positiivisesti. Magnesiumilla on rentouttava vaikutus lihaksiin, B6-vitamiinilla on positiivinen vaikutus hermostoon, ja sinkki ylläpitää vaikuttavien hormonien rakentumista.

Nuku paremmin ZMA:n avulla

ZMA ei ainoastaan edistä hyvinvointia ja treenaamista. Se vaikuttaa myös uneen, ja kun syöt säännöllisesti ZMA:ta, voit kokea unen laadun paranevan. Toisin sanoen, ei ole monta syytä olla kokeilematta ZMA:ta. Se on yksinkertaisesi täydellinen yhdistelmä luonnollisia aineita, jotka toimivat sekä yksittäin että yhdessä tehostaakseen vaikutusta. Löydä ratkaisu väsymykseen ja tunne ero treenissäsi ZMA-lisäravinteen avulla.