Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-32%
Kampanja
218 GAAM Health Series ZMA, 100 caps
Lisää vaihtoehtoja
-36%
Kampanja
46 GAAM Health Series ZMA, 200 caps
Lisää vaihtoehtoja
-34%
Kampanja
22 GAAM Power Series ZMA, 120 caps
Lisää vaihtoehtoja
-41%
Kampanja
30 GAAM Health Series ZMA, 300 caps
Lisää vaihtoehtoja
-34%
Kampanja
11 GAAM Power Series ZMA, 360 caps
Lisää vaihtoehtoja
-34%
Kampanja
10 GAAM Power Series ZMA, 240 caps
Lisää vaihtoehtoja
-30%
Lokakuun kampanja
5 Viterna My ZMA By Laila Bagge, 90 caps
Uutuus
0 SSN ZMA, 90 caps
Tuote 25 sta 25
Loading...

Mitä on ZMA?

ZMA on kolmen luonnollisen aineen yhdistelmä (sinkki, magnesium ja B6-vitamiini), joka vaikuttaa muun muassa hormonitasapainoon ja proteiinisynteesiin. Sinkillä on tärkeä rooli lihaksia rakentavien hormonien tuotannossa ja rasvanpoltossa. Magnesium varmistaa muun muassa sen, että kehon entsyymit toimivat kunnolla, ja että lihaksesi voivat rentoutua. B6-vitamiini (pyridoksiini) edistää hermoston normaalia toimintaa, punasolujen normaalia muodostumista sekä normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa.

ZMA ja uni

Ei ole mikään salaisuus, että elimistössä tapahtuu paljon nukkuessamme. Esimerkiksi solujen uusiutuminen, hormonituotanto, lihaskasvu ja palautuminen käynnistyvät juuri tällöin. Monet ZMA:ta käyttävät aktiiviset ihmiset ovat kokeneet aineen vaikuttavan uneen positiivisesti. Magnesiumilla on rentouttava vaikutus lihaksiin, B6-vitamiinilla on positiivinen vaikutus hermostoon, ja sinkki ylläpitää vaikuttavien hormonien rakentumista.

Nuku paremmin ZMA:n avulla

ZMA ei ainoastaan edistä hyvinvointia ja treenaamista. Se vaikuttaa myös uneen, ja kun syöt säännöllisesti ZMA:ta, voit kokea unen laadun paranevan. Toisin sanoen, ei ole monta syytä olla kokeilematta ZMA:ta. Se on yksinkertaisesi täydellinen yhdistelmä luonnollisia aineita, jotka toimivat sekä yksittäin että yhdessä tehostaakseen vaikutusta. Löydä ratkaisu väsymykseen ja tunne ero treenissäsi ZMA-lisäravinteen avulla.