Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Elektrolyytit

Saat elektrolyyttejä erilaisten elintarvikkeiden tai puhtaita elektrolyyttejä sisältävien ravintolisien kautta. Elektrolyyttejä esiintyy pääasiassa kehon nesteissä, kuten hiessä ja virtsassa, ja ne katoavat kehosta, kun hikoilet tai käyt vessassa. Nimi elektrolyytti tulee siitä, että elektrolyyteillä on kirjaimellisesti "sähkövaraus". Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
15
Kampanja
Puhdistamo Elektrolyyttijauhe, 120 g
Lisää vaihtoehtoja
Vitargo +Electrolyte, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
Vitargo +Electrolyte, 2 kg
Lisää vaihtoehtoja
Vitargo +Electrolyte, 5 kg
Lisää vaihtoehtoja
Vitargo +Electrolyte, 70 g
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 5 sta 5

Muut ostivat myös

Mitä elektrolyytit ovat?

Tärkeimpiä elektrolyyttejä (suoloja) ovat muun muassa kalsium, magnesium, kalium ja kloridi. Nämä kaikki ovat ravinteita, jotka auttavat muun muassa tasapainottamaan nestetasapainoa ja stimuloimaan hermoja.


Mitkä ovat elektrolyyttien hyödyt?

Elektrolyyteillä on monia tärkeitä toimintoja kehossa, aina sydämen lyöntien säätelystä kehon nestetasapainon tasapainottamiseen. Kun kehon sähkövaraus toimii kuten pitää, elektrolyyttitasapaino on hyvä. Sen sijaan elektrolyyttien epätasapainon tai elektrolyyttipuutoksen ollessa kyseessä aivojen kyky lähettää oikeita hermosignaaleja heikkenee. Tämä voi johtaa muun muassa lihasväsymykseen ja lihaskramppeihin, joten on tärkeää, että pidät huolta elektrolyyttien saannista.