Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
Tuote 7 sta 7

Millainen mineraali kalium on?

Elintärkeänä mineraalina kaliumia tarvitaan sydämen, hermoston ja lihasten hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Kaliumia löytyy maaperästä, mutta sitä tuotetaan myös ravintolisänä, jonka avulla varmistat, että pysyt hyvässä kunnossa.

Mistä kaliumia voi löytää?


Esimerkiksi perunat sisältävät kaliumia, mutta koska mineraalit voivat huuhtoutua pois elintarvikkeen liotuksen ja kiehumisen aikana, kaliumin määrä kasvaa yleensä silloin, kun perunat paistetaan pannulla tai uunissa, tai vastaavasti niitä käytetään esimerkiksi gratiinissa. Kaliumia löytyy lisäksi Seltin-nimisestä yrttisuolasta sekä vihanneksista ja hedelmistä, kuten avokadosta, banaanista ja kuivatuista hedelmistä. Myös pähkinät ja mantelit sisältävät runsaasti kaliumia.

Kaliumlisät
Saatko liian vähän kaliumia ruoasta ja tunnet itsesi heikoksi, väsyneeksi ja jaksamattomaksi? Tämä voi olla merkki siitä, että sinun on täydennettävä ruokavaliotasi kaliumlisällä. Kaliumin puutetta voidaan mitata lääkärin vastaanotolla, ja se on yksinkertainen prosessi. Jos olet kärsinyt pitkittyneestä ripulista tai olet nauttinut diureetteja pitemmän aikaa, elimistösi normaali kaliumtasapaino on voinut järkkyä. Tilaa siis kaliumlisät meiltä ja palauta elimistösi tasapaino entiselleen!

Kuinka paljon tarvitsemme kaliumia päivässä?
Ostaessasi kaliumia lisäravinteena saat selville suositellun saantiannoksen. Aikuiset tarvitsevat kaliumia noin 3,1–3,5 grammaa päivässä. Lisäravinteidemme avulla täytät päivittäisen kaliumin tarpeesi helposti.

Sinä, joka liikut runsaasti ja hikoilet paljon suoloja, saatat tarvita kaliumlisää. Pidä huolta terveydestäsi ja löydä tunnettujen tuotemerkkien kalsiumlisät Proteincompanyin valikoimasta. Tilaa helposti verkosta ja tilatessasi tuotteita yli 50 euron edestä saat meiltä ilmaisen toimituksen.