Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
Tuote 6 sta 6

Mikä on kalium?

Elintärkeä alkuaine kalium on välttämätön sydämen, hermojen ja lihasten hyvinvoinnille. Kaliumia löytyy maaperästä, mutta myös kaliumlisänä varmistaaksesi, että pysyt hyvässä terveydessä.

Missä kaliumia löytyy?

Perunassa on paljon kaliumia, mutta koska mineraali voi liueta liotuksessa ja keittämisessä, kaliumin määrä on yleensä suurempi, jos peruna on paistettu, uunissa paistettu tai gratinoitu. Kaliumia löytyy myös Seltinistä, yrttisuolasta, vihanneksista ja hedelmistä kuten avokadosta, banaanista ja kuivatuista hedelmistä. Myös pähkinät ja mantelit ovat runsaasti kaliumia.

Kalium lisäravinne

Saavutko riittämättömästi kaliumia ruoan kautta ja tunnet itsesi heikoksi, väsyneeksi ja voimattomaksi? Se voi olla merkki siitä, että sinun tulisi täyttää kaliumvarastosi. Lääkäri voi mitata kaliumin puutteen, ja se on yksinkertainen prosessi. Pitkäaikainen ripuli tai pitkäaikainen nesteenpoistolääkkeiden käyttö voivat asettaa sinut riskiryhmään. Tilaa kalium. lisäravinteet ja palauta tasapaino!

Kuinka paljon kaliumia päivässä?

Osta kalium-lisäravinne ja saa suositeltu päivittäinen saanti. Aikuiset tarvitsevat 3,1 - 3,5 grammaa päivässä. Kalium-lisäravinteissamme saat päivittäistarpeesi.
Jos treenaat paljon ja menetät paljon suoloja hikoillessasi, saatat tarvita kaliumlisäravinteita. Varmista itsesi tarkistamalla Proteincompany:n valikoima, josta löydät tunnettujen tuotemerkkien kaliumlisäravinteita. Tilaa helposti verkosta ja saat ilmaisen toimituksen ostoksillesi.

Näin valitset parhaat kaliumlisäravinteet

Ei ole helppoa löytää oikeaa kaliumlisäravintoa. Sinun tulisi ensin arvioida omat tarpeesi ja tavoitteesi. Harrastatko paljon liikuntaa ja haluat vähentää lihaskramppeja? Tasapainottaa nestetasapainoasi? Vai haluatko ottaa kaliumlisäravintoa lisätäksesi kestävyyttä ja voimaa treenin aikana? Monilla on vaikeuksia saavuttaa suositeltu päivittäinen saanti pelkästään ruokavaliolla. Ostamalla kaliumlisäravinteita teet käytännöllisen valinnan, josta sekä kehosi että lompakkosi hyötyvät.