Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Kromi

Kromi on mineraali, joka on osa GTF-hormonia (glukoositoleranssitekijä), joka puolestaan auttaa imemään hiilihydraatteja verestä. Siksi kromi auttaa tasapainottamaan verensokeritasoja ja vähentää makeanhimoa. Kromia löytyy usein rasvaa polttavista lisäravinteista, jotta mieliteot eivät vaikuttaisi painonpudotukseen. Protein Companylta löydät useita näistä tuotteista. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 9 sta 9

Muut ostivat myös

Kromi on ravintolisä painonpudotukseen

Jos nautit liian vähän kromia eli selvästi alle suositellun 50 milligramman päivittäisen saannin, sinulle voi aiheutua sekä insuliiniherkkyyttä että negatiivisia vaikutuksia aineenvaihduntaan. Kromia sisältävästä ravintolisästä on apua painonhallinnassa. Samanaikaisesti on tärkeää huomioida, että kromi varastoituu elimistöön ja liian suuri määrä kromia voi olla myrkyllistä keholle.

Kromin hyödyt
  • Vakauttaa verensokeritasoa
  • Kromi vähentää makeanhimoa
  • Auttaa painonpudotuksessa
  • Vaikuttaa positiivisesti aineenvaihduntaan
  • Vähentää diabeteksen riskiä

Kromi treenauksen yhteydessä

Jos haluat pudottaa painoa ja treenaat paljon saavuttaaksesi tuloksia, kromia sisältävä ravintolisä voi olla hyvä täydennys treenaamiseen. Treenillä itsessään väitetään olevan positiivinen vaikutus makeanhimon vähenemiseen ja kromiravintolisän avulla vaikutus tuplaantuu.

Kromiravintolisän lisäksi kromia saa myös täysjyvätuotteista ja pähkinöistä. Kahvinystäville iloinen uutinen on se, että myös kahvi sisältää kromia. Jos teet ruokaa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa kattiloissa ja paistinpannuissa, saat pienen annoksen kromia, aivan kuten rautaa rautaisista ruoanvalmistusastioista.

Kromiravintolisät löydät Protein Companylta – valikoimassamme on monia tuotteita monilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Aloita painonpudotus jo tänään!