Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
110 GAAM Magnesium 100 caps GAAM Magnesium 100 caps
Lisää vaihtoehtoja
-15%
10 GAAM Magnesium 300 caps GAAM Magnesium 300 caps
Lisää vaihtoehtoja
€25.20 €29.70
-10%
12 GAAM Magnesium 200 caps GAAM Magnesium 200 caps
Lisää vaihtoehtoja
€17.80 €19.80
Tuote 28 sta 41

Mitä magnesium on?

Magnesium on yksi tärkeimpiä mineraaleja kehon toiminnan kannalta. Lisäksi magnesium auttaa muun muassa proteiineja imeytymään paremmin sekä vaikuttaa kalsiumin aineenvaihduntaan.

Mitä magnesium sisältää?
Magnesiumissa on ominaisuuksia, jotka auttavat pitämään hermoston ja elimet terveinä ja toimivina. Magnesiumia löytyy muun muassa elintarvikkeista, kuten banaanista, palkokasveista, tummasta suklaasta, manteleista, pähkinöistä ja kaurahiutaleista.

Magnesiumin hyödyt

Tarvitsemme magnesiumia kudoksissamme ja luustossamme hermo- ja lihastoimintojemme ylläpitämiseksi. Magnesium on tärkeä myös maksalle hormonien tuottamiseksi sekä vahvan immuunijärjestelmän ylläpitämiseksi.

Magnesiumia ravintolisänä aktiivisen treenaamisen yhteydessä
Jos treenaat paljon, olet raskaana tai ruokavaliosi on yksipuolinen, on magnesiumin puutteen riski suurempi ja on hyvä huolehtia magnesiumin riittävästä saannista. Huomaat myös, että magnesium rauhoittaa ja magnesiumia voi olla hyvä nauttia juuri ennen nukkumaanmenoa.

Magnesiumravintolisä parempaan terveyteen

Kehon solut tarvitsevat oikean annoksen magnesiumia, eli noin 350 milligrammaa päivässä. Protein Companyn magnesiumravintolisävalikoiman avulla päivittäinen magnesiumintarve on helppo varmistaa ja näin pitää keho terveempänä. Jätä hyvästit vapinoille, pohjekrampeille, univaikeuksille, väsymykselle ja heikolle immuunijärjestelmälle.