Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-37%
Golden Deals!
136 GAAM Magnesium 100 caps
Lisää vaihtoehtoja
€6.90 €10.90
-34%
Golden Deals!
14 GAAM Magnesium 200 caps
Lisää vaihtoehtoja
€13.80 €20.90
-28%
Golden Deals!
12 GAAM Magnesium 300 caps
Lisää vaihtoehtoja
€20.70 €28.90
Mikä magnesium on oikeasti paras? Löydä inspiraatiota neljästä suositusta magnesiumlisästä täältä!
-40%
Kampanja
4 Self Omninutrition Magnesium 300 g
-20%
Varastontyhjennys
2 Better You Magnesiumglycinat 90 caps
-20%
Varastontyhjennys
2 SSN Magnesium 60 caps
€13.50 €16.90
-20%
Varastontyhjennys
0 WellAware Super Magnesium 90 caps
-20%
Varastontyhjennys
0 Delta Nutrition Magnesium 90 caps
Tuote 28 sta 35

Magnesium aktiivisille ihmisille

  • Vähentynyt lihaskipu: Magnesium auttaa rentouttamaan lihaksia, mikä voi auttaa vähentämään lihaskipua. Oletko koskaan tuntenut sen aran tunteen lihaksissasi kovan treenin jälkeen? Magnesium voi auttaa vähentämään tätä kipua ja turvotusta.
  • Lisää energiaa: Magnesium auttaa muuntamaan hiilihydraatteja energiaksi, mikä voi auttaa lisäämään energiatasoja treenin aikana ja jälkeen. Magnesium voi auttaa sinua saamaan enemmän energiaa, kun tunnet olosi uupuneeksi ja väsyneeksi intensiivisen treenin jälkeen
  • Parantaa unen laatua: Magnesium on tärkeä hyvän unen laadun kannalta, mikä voi auttaa parantamaan palautumista harjoittelun jälkeen. Kun treenaat kovaa, on tärkeää saada riittävästi unta, jotta kehosi voi palautua. Magnesium voi auttaa sinua nukkumaan paremmin, mikä puolestaan voi auttaa sinua palautumaan nopeammin treenin jälkeen.
  • Vähentynyt stressitaso: Magnesium auttaa vähentämään stressitasoja, mikä voi edistää suorituskyvyn parantumista harjoittelun aikana. Stressi voi vaikuttaa harjoitteluusi monin tavoin, muun muassa heikentämällä voimaasi ja kestävyyttäsi. Magnesium voi auttaa sinua hallitsemaan stressiä ja siten parantamaan suorituskykyäsi harjoittelun aikana.

Mitä magnesium sisältää ja mistä sitä löytää?

I magnesium löydät ominaisuuksia, jotka pitävät hermosi ja elimistösi terveinä ja toimintakykyisinä. Magnesiumia löytyy elintarvikkeista kuten banaani, palkokasvit, tumma suklaa, mantelit, pähkinät ja kaurahiutaleet ja muut.

Ravintolisä magnesiumilla parempaan terveyteen

Kaikki kehon solut tarvitsevat oikean määrän magnesiumia, noin 350 milligrammaa päivässä. Proteiinifirman valikoimasta löytyvien magnesiumlisäravinteiden avulla voit varmistaa päivittäisen annoksen saannin ja pitää kehosi ja mielen terveinä. Hyvästit vapisemiselle, kramppeille, univaikeuksille, väsymykselle ja heikolle immuniteetille, jotka voivat johtua magnesiumin puutteesta.