Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Magnesium

Magnesium on erittäin tärkeä mineraali, joka edesauttaa unen saantia, hermoston toimintaa ja hyvinvointia. Magnesiumin puute voi johtaa lihaskramppeihin ja univaikeuksiin. Protein Companylta löydät tämän elintärkeän mineraalin magnesiumravintolisän muodossa. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
15
Kampanja
Puhdistamo Tripla Magnesium, 120 caps
Lisää vaihtoehtoja
15
GAAM Health Series Magnesium, 300 caps
Lisää vaihtoehtoja
10
GAAM Health Series Magnesium, 200 caps
Lisää vaihtoehtoja
15
Kampanja
Puhdistamo Tripla Magnesium, 60 caps
Lisää vaihtoehtoja
10
GAAM Power Series ZMA, 240 caps
Lisää vaihtoehtoja
15
GAAM Power Series ZMA, 360 caps
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 29

Muut ostivat myös

Mitä magnesium on?

Magnesium on yksi tärkeimpiä mineraaleja kehon toiminnan kannalta. Lisäksi magnesium auttaa muun muassa proteiineja imeytymään paremmin sekä vaikuttaa kalsiumin aineenvaihduntaan.

Mitä magnesium sisältää?
Magnesiumissa on ominaisuuksia, jotka auttavat pitämään hermoston ja elimet terveinä ja toimivina. Magnesiumia löytyy muun muassa elintarvikkeista, kuten banaanista, palkokasveista, tummasta suklaasta, manteleista, pähkinöistä ja kaurahiutaleista.

Magnesiumin hyödyt

Tarvitsemme magnesiumia kudoksissamme ja luustossamme hermo- ja lihastoimintojemme ylläpitämiseksi. Magnesium on tärkeä myös maksalle hormonien tuottamiseksi sekä vahvan immuunijärjestelmän ylläpitämiseksi.

Magnesiumia ravintolisänä aktiivisen treenaamisen yhteydessä
Jos treenaat paljon, olet raskaana tai ruokavaliosi on yksipuolinen, on magnesiumin puutteen riski suurempi ja on hyvä huolehtia magnesiumin riittävästä saannista. Huomaat myös, että magnesium rauhoittaa ja magnesiumia voi olla hyvä nauttia juuri ennen nukkumaanmenoa.

Magnesiumravintolisä parempaan terveyteen

Kehon solut tarvitsevat oikean annoksen magnesiumia, eli noin 350 milligrammaa päivässä. Protein Companyn magnesiumravintolisävalikoiman avulla päivittäinen magnesiumintarve on helppo varmistaa ja näin pitää keho terveempänä. Jätä hyvästit vapinoille, pohjekrampeille, univaikeuksille, väsymykselle ja heikolle immuunijärjestelmälle.
1  2  Seuraava »