Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-25%
Kampanja
2 BioSalma Magnesium 375 mg 120 tabs
-12%
Pakettihinta
13 3 x GAAM Magnesium 90 caps
Lisää vaihtoehtoja
-4%
Pakettihinta
15 2 x GAAM Magnesium 90 caps
Lisää vaihtoehtoja
Mikä magnesium on oikeasti paras? Löydä inspiraatiota neljästä suositusta magnesiumlisästä täältä!
-25%
Kampanja
1 BioSalma Magnesium Brus 20 pcs Apelsin
-25%
Kampanja
7 Elexir Pharma Magnesium 375 mg
-25%
Kampanja
3 Elexir Pharma Kalcium & Magnesium 120 tabs
-11%
Kampanja
0 NOW Magnesium Citrate Powder 227 g
-20%
Varastontyhjennys
2 WellAware Magnesium 210 tabs
-12%
Kampanja
1 NOW Magnesium Citrate 134 mg 90 caps
Tuote 28 sta 31

Magnesium aktiivisille ihmisille

  • Vähentynyt lihaskipu: Magnesium auttaa rentouttamaan lihaksia, mikä voi auttaa vähentämään lihaskipua. Oletko koskaan tuntenut sen aran tunteen lihaksissasi kovan treenin jälkeen? Magnesium voi auttaa vähentämään tätä kipua ja turvotusta.
  • Lisää energiaa: Magnesium auttaa muuntamaan hiilihydraatteja energiaksi, mikä voi auttaa lisäämään energiatasoja treenin aikana ja jälkeen. Magnesium voi auttaa sinua saamaan enemmän energiaa, kun tunnet olosi uupuneeksi ja väsyneeksi intensiivisen treenin jälkeen
  • Parantaa unen laatua: Magnesium on tärkeä hyvän unen laadun kannalta, mikä voi auttaa parantamaan palautumista harjoittelun jälkeen. Kun treenaat kovaa, on tärkeää saada riittävästi unta, jotta kehosi voi palautua. Magnesium voi auttaa sinua nukkumaan paremmin, mikä puolestaan voi auttaa sinua palautumaan nopeammin treenin jälkeen.
  • Vähentynyt stressitaso: Magnesium auttaa vähentämään stressitasoja, mikä voi edistää suorituskyvyn parantumista harjoittelun aikana. Stressi voi vaikuttaa harjoitteluusi monin tavoin, muun muassa heikentämällä voimaasi ja kestävyyttäsi. Magnesium voi auttaa sinua hallitsemaan stressiä ja siten parantamaan suorituskykyäsi harjoittelun aikana.

Mitä magnesium sisältää ja mistä sitä löytää?

I magnesium löydät ominaisuuksia, jotka pitävät hermosi ja elimistösi terveinä ja toimintakykyisinä. Magnesiumia löytyy elintarvikkeista kuten banaani, palkokasvit, tumma suklaa, mantelit, pähkinät ja kaurahiutaleet ja muut.

Ravintolisä magnesiumilla parempaan terveyteen

Kaikki kehon solut tarvitsevat oikean määrän magnesiumia, noin 350 milligrammaa päivässä. Proteiinifirman valikoimasta löytyvien magnesiumlisäravinteiden avulla voit varmistaa päivittäisen annoksen saannin ja pitää kehosi ja mielen terveinä. Hyvästit vapisemiselle, kramppeille, univaikeuksille, väsymykselle ja heikolle immuniteetille, jotka voivat johtua magnesiumin puutteesta.