Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Varastossa
-4%
Pakettihinta
10 3 x Pro Brands Rehydrate 20 Tabs 3 x Pro Brands Rehydrate 20 Tabs
Lisää vaihtoehtoja
10 GAAM Rehydrate 120 caps GAAM Rehydrate 120 caps
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 18 sta 18

Nesteytystuote vai vesi?

Toisinaan, jos sinulla on ollut esimerkiksi vatsavaivoja oksentelun ja ripulin yhteydessä, olet tehnyt rankan treenin tai ollut ulkona äärimmäisessä kuumuudessa nauttimatta kunnolla nestettä, on parempi nauttia nesteytystuote kuin juoda pelkästään vettä. Miksi? Yksinkertaisesti siitä syystä, että nesteytystuote sisältää tärkeitä mineraaleja ja suoloja, joita keho tarvitsee.

Mitä on nesteytystuote?

Nesteytystuote on suola- ja sokeriliuos, jossa on tärkeitä mineraaleja, joiden avulla voit palauttaa tasapainon. Kun menetämme paljon nestettä, mineraalit, suolat ja sokeri menetetään ja tämä voi saada meidät huonovointisiksi. Protein Companylta löydät hyödyllisiä nesteytystuotteita.

Poista tarpeeton neste

Jotkut nesteytystuotteet voivat toimia myös kertyneen, tarpeettoman nesteen poistajina kehosta. Tämä voi olla hyödyksi sinulle, joka kilpailet esimerkiksi fittness-kilpailussa tai kehonrakennuksessa ja sinun täytyy päästä eroon ylimääräisestä nesteestä ennen kilpailua.

Kuinka nesteytystuotetta käytetään?

Nesteytystuotetta on saatavana jauheena, kapseleina tai poretablettina, jotka sekoitetaan veteen, tai valmiina juomana, jonka voi nauttia sellaisenaan. Noudata tarkoin pakkauksessa annettuja annostusohjeita. Valikoimastamme löydät myös kofeiinia sisältäviä nesteytystuotteita. Kokeile eri makuja ja valitse suosikkisi.