Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Nesteytys

Voit tarvita nestetankkausta esimerkiksi sairauden, kovan treenin tai kuivumisen vuoksi. Tämä tuote sisältää suoloja, kivennäisaineita ja sokeria, joita olet saattanut menettää ja joita elimistö tarvitsee paremman nestetasapainon saavuttamiseksi. Protein Companylta voit ostaa nesteytystuotteita esimerkiksi mukaan matkalle, jos sairastut, tai kuntosalille nautittavaksi treenin treenin jälkeen. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 13 sta 13

Muut ostivat myös

Nesteytystuote vai vesi?

Toisinaan, jos sinulla on ollut esimerkiksi vatsavaivoja oksentelun ja ripulin yhteydessä, olet tehnyt rankan treenin tai ollut ulkona äärimmäisessä kuumuudessa nauttimatta kunnolla nestettä, on parempi nauttia nesteytystuote kuin juoda pelkästään vettä. Miksi? Yksinkertaisesti siitä syystä, että nesteytystuote sisältää tärkeitä mineraaleja ja suoloja, joita keho tarvitsee.

Mitä on nesteytystuote?

Nesteytystuote on suola- ja sokeriliuos, jossa on tärkeitä mineraaleja, joiden avulla voit palauttaa tasapainon. Kun menetämme paljon nestettä, mineraalit, suolat ja sokeri menetetään ja tämä voi saada meidät huonovointisiksi. Protein Companylta löydät hyödyllisiä nesteytystuotteita.

Poista tarpeeton neste

Jotkut nesteytystuotteet voivat toimia myös kertyneen, tarpeettoman nesteen poistajina kehosta. Tämä voi olla hyödyksi sinulle, joka kilpailet esimerkiksi fittness-kilpailussa tai kehonrakennuksessa ja sinun täytyy päästä eroon ylimääräisestä nesteestä ennen kilpailua.

Kuinka nesteytystuotetta käytetään?

Nesteytystuotetta on saatavana jauheena, kapseleina tai poretablettina, jotka sekoitetaan veteen, tai valmiina juomana, jonka voi nauttia sellaisenaan. Noudata tarkoin pakkauksessa annettuja annostusohjeita. Valikoimastamme löydät myös kofeiinia sisältäviä nesteytystuotteita. Kokeile eri makuja ja valitse suosikkisi.