Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
20 Pro Brands Rehydrate 20 Tabs
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Kampanja
7 Puhdistamo Elektrolyyttijauhe 120 g
-20%
Varastontyhjennys
10 Pändy Rehydrate Effervescent Tablets
-8%
Pakettihinta
7 6 x Pro Brands Rehydrate 20 Tabs
-14%
Kampanja
11 GAAM Rehydrate 120 caps
Lisää vaihtoehtoja
€11.90 €13.90
-6%
Kampanja
0 GAAM Rehydrate 360 caps
€35.70 €37.90
-8%
Kampanja
2 GAAM Rehydrate 240 caps
€23.80 €25.90
-12%
Pakettihinta
11 9 x Pro Brands Rehydrate 20 Tabs
-4%
Pakettihinta
11 3 x Pro Brands Rehydrate 20 Tabs
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 12 sta 12

Löydä oikea nesteytysvalmiste sinulle

Meillä on nesteytystuotteita kaikille, oli sitten kyse sitten terveysorientoituneista kuluttajista, urheilijoista, kehonrakentajista tai vegaaneista, Proteincompany. Oletko ehkä etsimässä nesteytystuotteita juomana? Vai ehkäpä kapseleina, tabletteina tai jauheena? Riippumatta siitä, etsitkö nesteytystuotteita aikuisille, lapsille vai teini-ikäisille, meillä on monia vaihtoehtoja valittavanasi. Ja siinä ei vielä kaikki – tarjoamme myös nesteytystuotteita monissa eri mauissa, jotta voit valita jotain, mikä sopii makuusi. Persikan, sitruunan tai raparperin makuista juomaa? Kuplivia tabletteja päärynän maulla? Meillä on kaikki herkulliset maut!

Kun valitset nesteytystuotetta, on hyvä miettiä, miten haluat sen kuluttaa. Laajasta valikoimastamme löydät nesteytystuotteita kaikissa mahdollisissa muodoissa - monet pitävät niiden juomisesta, kun taas toiset mieluummin nielaisevat tabletteja. Löydä tarvitsemasi tuote kehon nestetasapainon palauttamiseen - tai ehkäise nestehukkaa.

Nesteytys - näin palautat kehon nestetasapainon

Neste on paras vaihtoehto aikuisille, vanhemmille ja lapsille nestetasapainon palauttamiseen. Erityisesti kesäkuukausina, urheillessa tai muissa tilanteissa, joissa elimistö menettää paljon nestettä. Nestetasapainon palauttaminen on saatavilla monissa eri muodoissa, kuten jauheena, tabletteina ja nestemäisenä, jotta voit valita juuri sinulle ja tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Valitse monista eri mauista, kuten omena, seljankukka, passionhedelmä, persikka ja paljon muuta.

Nesteytysjuoma vai vesi?

Vid tilanteissa, kuten esimerkiksi vatsataudin yhteydessä oksentelua ja ripulia, kovan treenin jälkeen tai ollessasi ulkona äärimmäisessä kuumuudessa ilman riittävää juomista, on parempi nauttia nesteytysjuomaa kuin juoda pelkkää vettä. Miksi? Yksinkertaisesti siksi, että nesteytysjuoma sisältää keholle tärkeitä mineraaleja ja suoloja.

Mitä on nesteytysjuoma?

Nesteytysjuoma on suolaa ja sokeria sisältävä liuos, jossa on tärkeitä kivennäisaineita, jotka auttavat palauttamaan tasapainon. Kun menetämme paljon nestettä, menetämme myös kivennäisaineita, suoloja ja sokeria, mikä voi saada olomme tuntumaan erittäin huonoksi. Löydät hyödyllisen nesteytysjuoman meiltä Proteincompany.

Päästä eroon tarpeettomasta nesteestä

Jotkut nesteytysvalmisteet voivat auttaa sinua pääsemään eroon ylimääräisestä nesteestä, jota olet kerännyt. Ne voivat olla hyödyllisiä sinulle, jos kilpailet tietyssä urheilulajissa, kuten fitness tai kehonrakennus, ja tarvitset päästä eroon ylimääräisestä nesteestä ennen kilpailua.


Kuinka nesteytysjuomaa käytetään?

Voit ostaa nestetasapainoa jauheena, kapseleina tai poretabletteina, jotka liuotetaan veteen, tai valmiina juomana, jota voit juoda suoraan pullosta. Muista noudattaa pakkauksen ohjeita oikean annostuksen saamiseksi. Meillä on myös nestetasapainotuotteita, jotka sisältävät kofeiinia, jos haluat sitä. Kokeile eri makuja, jotta nestetasapainosi olisi juuri niin maukasta kuin haluat.